Un Rolls Royce a rămas fără benzină într-o intersecție din Mamaia. Cum a fost salvat cu bidonul

Iancu Andreea 03.08.2021, 15:11
Un Rolls Royce a rămas fără benzină într-o intersecție din Mamaia. Cum a fost salvat cu bidonul

Distracția din timpul verii s-a mutat pe litoral, în special în stațiunea Mamaia, acolo unde turiștii pot admira o adevărată paradă a luxului și opulenței. Mulți posesori de bolizi obișnuiesc să gonească pe bulevardele din zonă, în încercarea de a atrage atenția cu mașinile lor luxoase și aparentul stil de viață extravagant. Din păcate, mulți dintre ei sunt doar o imagine frumoasă, în realitate nefiind atât de bogați pe cât lasă să se vadă. Iar exemplul cu un Rolls Royce care a rămas fără benzină într-o intersecție din Mamaia este suficient de elocvent. Șoferul a avut nevoie de ajutor, la bidon, pentru a putea să își continue drumul.

Un Rolls Royce a rămas fără benzină într-o intersecție din Mamaia

Un șofer al unui bolid de lux s-a trezit făcând „pana prostului”, după cum este numit rezervorul rămas fără benzină între cunoscătorii șofatului. Bărbatul, care conducea un Rolls Royce impresionant, a rămas fără benzină într-o intersecție din Mamaia și a avut nevoie de sprijin din partea unui alt participant la trafic. După ce a blocat circulația rutieră, șoferul ghinionist a avut totuși norocul că o altă persoană i-a venit în ajutor.

În imaginile surprinse în clipul postat de Reporter Neptun TV pe Facebook. într-un sens giratoriu din stațiune se observă cum mașina rămâne blocată pe banda de lângă axul drumului și pur și simplu nu se mai urnește din loc. Șoferul se dă jos din mașină deznădăjduit și încearcă să găsească o soluție pentru a putea să își continue drumul. Acesta lasă mașina pe avarii între timp. Totuși, bărbatul a avut noroc de această dată.

Un Rolls Royce a rămas fără benzină într-o intersecție din Mamaia
Șoferul a primit ajutorul unui bărbat pentru a pleca cu mașina

Cum a fost salvat cu bidonul

Bolidul, care valorează o adevărată avere, aproximativ 300.000 de euro, a putut fi repus în funcțiune datorită sprijinului unui bărbat care i-a sărit în ajutor șoferului ghinionist. Acesta a venit cu un bidon de benzină, cu care a reușit să alimenteze mașina de lux astfel încât să poate ajunge până la următoarea stație de alimentare. Chiar dacă situația stânjenitoare a fost în final rezolvată, cu siguranță mulți șoferi care au văzut scena s-au amuzat teribil la gândul că bărbatul care conducea bolidul de lux nu și-a permis să alimenteze corespunzător mașina.

Astfel de situații nu sunt o noutate în România, mulți posesori de mașini scumpe fiind surprinși chiar făcând economie. În timp ce unii aleg să meargă până la ultima picătură de combustibil, ajungând adesea în situații precum cea a șoferului de Rolls Royce, alții scutesc banii de la spălătorie și își spală mașinile de lux în varianta clasică, la găleată, cu buretele. Este cunoscut cazul șoferului care a decis să își curețe mașina folosind apa din fântânile din centrul Capitalei, în urmă cu mai mulți ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...