Mesaje de Crăciun pentru iubit – 51 de moduri în care îi poți transmite toată dragostea ta

Emanuela Pană 25.12.2020, 19:30

Crăciunul înseamnă drumul spre casă, spre familie, spre tradiții, precum și fericirea din ochii celor dragi când îi îmbrățișezi și primesc cadouri, dar mai presus de toate înseamnă iubire. Așadar, de fiecare dată când iubim, de fiecare dată când dăruim, este Crăciun. Oferă în dar un gând frumos celui pe care-l iubești și amintește-i cât de mult înseamnă pentru tine. Nu uita că fiecare dintre noi ne bucurăm atunci când telefonul ne anunţă că avem un mesaj nou.

Cele mai frumoase mesaje de Crăciun pentru iubit

Fulgi grăbiți, zăpadă pufoasă, haine groase și moi, miros de portocă și cozonac, vin fiert cu scorțișoară, luminițe, clopoței, beteală, brad, Moș Crăciun, cadouri, atmosfera de pace și liniște, dorința de a fi mai bun, iubire… Pe scurt, Crăciun. Sau cea mai frumoasă perioadă din an.

Iubitul tău se numără printre cei care cred în magia sărbătorilor de iarnă? Este convins că, în aceste momente, cele mai sincere și secrete dorințe devin realitate, iar visele se împlinesc? Dacă răspunsul e da, atunci dedică-i un mesaj în Ajunul Crăciunului, prin care să-i reamintești cât de multă iubire îi porți și îndeamnă-l să nu înceteze să spere niciodată în minuni.

Reminder: „Minunile se îmtâmplă celor care cred în ele“.

Citește și: Noi reguli pentru nopțile de Crăciun și Revelion. Lucrurile pe care le-au interzis autoritățile

51 de moduri prin care îți poți exprima dragostea

Vrei să-i faci o urare prietenului tău, dar nu te-ai hotărât sau nu ai văzut niciuna așa de specială cum este el? Venim în ajutorul tău cu o colecție specială de mesaje de Crăciun pentru iubit.

51 de moduri prin care poți să-i spui cât de mult îl iubești
51 de moduri prin care poți să-i spui cât de mult îl iubești

1. Sunt nerăbdătoare să petrec încă o dată sărbătorile de iarnă cu tine. Mă simt ca într-o poveste, sunt încântată să am în preajma mea o ființă specială ca tine într-o perioadă magică a anului.

2. Înainte  te cunosc toate zilele erau la fel pentru mine. Acum,  îmi ești iubit, este important  fim împreună în fiecare zi, pentru  vreau -ți arăt cât de mult te iubesc. Crăciun fericit!

3. Îți voi pune toată dragostea mea în cadoul de Crăciun. Te iubesc și vreau să petrecem împreună ajunul sărbătorii. Crăciun fericit, iubitul meu!

4. Să ne pierdem printre globuri și beteală, să alergăm prin ninsoare ca niște copii, să ne îngropăm în cadouri și să ne iubim ca doi nebuni… de Crăciun.

5. Aș vrea să mă ascund printe cadouri, globuri și beteală, să mă descoperi în noaptea de Crăciun și să mă consideri cel mai de preț cadou al tău primit vreodată.

6. Sărutul tău pasional va fi cel mai frumos cadou de Crăciun, așa că vino și sărută-mă. Vreau să simt toată dragostea ta!

7. Cel mai frumos lucru la acest Crăciun este că mă pot încălzi în brațele tale. Îți mulțumesc pentru că mă faci fericită. Îți doresc din inimă Sărbători Fericite!

8. Precum Moș Crăciun aduce magia în casele noastre, așa și tu aduci magie în fiecare clipă a vieții mele! Te iubesc, dragul meu!

9. Îți doresc toată fericirea din lume și îți promit că voi face tot ce îmi stă în putință ca să fie așa. Sărbători Fericite, iubitule! Nu uită că îmi ești dator cu un sărut de Crăciun.

10. De ce mi-aș dori un cadou de Crăciun, când te am pe tine? Crăciun fericit, înger frumos! Te iubesc!

11. Iubitule! Azi e o zi sfântă, minunată! Nu m-am săturat să-i mulțumesc cerului pentru șansa unică de a-ți oferi dragostea! Iar de Crăciun, în seara magică, vreau să-ți doresc ca aceste sentimente să fie salvate pentru totdeauna.

12. Îți vine să crezi că cineva s-a sacrificat doar din dragoste așa cum s-a sacrificat Isus? Nici eu n-am crezut, până nu te-am cunoscut pe ține! Iubirea e totul, și singurul lucru pentru care mai vrei să trăiești după ce o descoperi. De Crăciun s-a născut Dumnezeul Iubirii, al cărui devotat credincios îi voi fi mereu și veșnic recunoscător că te-a adus în viață mea.

13. Recunosc, în ziua în care s-a născut Hristos, cuvintele principale nu au preț. Ești un miracol, ai devenit visul real pentru mine! Crăciun fericit!

14. „În noaptea de Crăciun oamenii vor uită de imperfecțiunile celorlalți, le vor ierta greșelile și își vor aminti cât de importanți sunt unii pentru alții și cât se iubesc. În noaptea de Crăciun toți vor fi ca noi doi.

15. Iubitule! Crăciun fericit! Speranța în viață să-ți dea căldură și să nu fie loc de întristare! Dumnezeu să te protejeze când ai probleme, dificultăți și să-ți îndeplinească toate visele!

16. De Crăciun s-a născut iubirea, necondiționată și totală, să slăvim din tot sufletul pe Cel care ne-a adus cel mai mare dar din întreagă creație. De Crăciun iubirea mea înțeleg cu adevărat cât de binecuvântat sunt! Sărbători Fericite îngerul meu!

17. Iubitul meu, te felicit sincer de Crăciun și îți doresc împlinirea dorințelor tale, astfel încât cele noi să apară cât mai repede. Îmi doresc și fericire familiei noastre, pentru ca toate sărbătorile să poată fi celebrate confortabil în dragostea familială și reciprocă. Îmi doresc ca împreună să putem menține focul magic al vatrei noastre.

18. Te iubesc ca un înger, nu ca să primesc ceva în schimb, ci doar pentru fericirea ta, și mi-am găsit fericirea și satisfacția desăvârșită în menirea mea.

19. Felicitări cu sărbătoarea luminii sufletului – Crăciunul! Îți doresc binele și bucuria, mă rog pentru tine zilnic, iubitule. Domnul să te păzească de durere și să-ți deschidă noi drumuri pe calea vieții. Iar dificultățile… prin ele să fii sigur că vom trece împreună! Fie ca minunea de Crăciun să-ți umple casa și iubirea să domnească în ea.

20. Iubirea mea, din cer o stea ți-ai pus pe brad, sub el m-aștepți cu daruri, dar eu ți-am pus în fiecare fulg de nea un strop din iubirea mea. Dacă nu mă crezi prinde unul în palmă și-ai să vezi cum se topește de dragul tău.

21. În această noapte de Crăciun, vreau să-ți amintești, dragule, întâlnirea noastră magică sub cea mai fericită stea! Vreau ca această amintire mereu să-ți umple zilele cu lumină și să trăim în iubire veșnică!

22. Sărbătorile vin, se-mpodobesc brazii, se pregătesc mese și colinde, iar eu mă pregătesc să dezvălui lumii îngerul ce trăiește-n viața mea. Să ai Sărbători Fericite împreună cu mine, înger scump!

23. Iubitule, de Crăciunul acesta îți doresc toate cele bune. Rămâi același bărbat blând, afectuos și sensibil. Vreau să-ți urez zile mai fericite, zâmbete și râsete sincere. Durerea și necazurile să nu te atingă, iar dragostea pentru mine să trăiască întotdeauna în inima ta

24. Iubitule! Crăciun fericit! Domnul să ne protejeze sufletele! Ne-am întâlnit și îi sunt recunoscătoare cerului pentru dragostea puternică, mare dintre noi. Aprinde o lumânare și în noaptea de azi magică, sfântă, curăță-te și naște-te din nou!

25. Vreau ca acest Crăciun să fie plin de fericire reală pentru tine! Să-ți aducă momente împlinite, să alunge toate gândurile rele. Steaua sfântă ce va străluci de neegalat în această seară să-ți arate drumul corect în viață. Colindătorii să-ți aducă doza de fericire și prosperitate. Crăciun fericit, iubitule!

26. Felicitări, dragule, Crăciun fericit pentru tine! Îngerul tău păzitor să fie o aripă de încredere și să te ascundă de diverse greutăți. Să îți protejeze inima și sufletul de necazuri!

27. Dacă la noapte un bătrânel grăsuț intră pe geam, te ia din pat și te bagă într-un sac, nu te îngrijora. I-am spus Moșului că tu ești tot ce îmi doresc de Crăciun!

28. Suflețelul meu iubit, Crăciunul iată a sosit. La mulți ani și fericire, sănătate și iubire!

29. Acum, de Crăciun, mirosul de brad și cozonac cald îmi aduc aminte că nu există aromă mai frumoasă: tu! La mulți ani, iubitule!

30. Iubirea mea, fie ca astăzi să se întâmple multe minuni, iar bucuria să crească însutit. Fericirea ar trebui să se dubleze în această sărbătoare, iar toate visele să se împlinească!

31. Ne aşteaptă cea mai frumoasă perioadă din viaţa noastră. Urmează să petrecem o viaţa împreună. Te iubesc, dragostea mea! Crăciun fericit!

32. Nu vreau bani, nu vreau mașină cât timp ești lângă mine, doar dragoste și sănătate, liniște și-avem de toate! Sărbători frumoase!

33. Sărbătorile nu erau complete, dacă nu erai tu lângă mine. Îţi mulţumesc pentru toate momentele frumoase din acest an, iubita mea! Sărbători fericite!

34. Dragul meu, ascultă bine, fericirea-i lângă tine, te sărut și te iubesc, ești al meu și-ți mulțumesc! Crăciun fericit!

35. Dragostea mea, Crăciun fericit! Uită că ești adult și serios, cufundă-te într-un basm frumos, crede în minuni! Fie ca magia acestei sărbători frumoase să te ajute la ștergerea nemulțumirilor din trecut, să găsească răspunsuri la întrebările ascunse și să-ți găsească liniștea sufletească.

36. Dragul meu, este cel mai frumos Crăciun din viaţa mea. Lângă tine plutesc de fericire şi tot ce îmi doresc este să nu mă trezesc niciodată din acest vis frumos. Sărbători Fericite!

37. Cred în spiritul Crăciunului și mai ales cred în tine, iubitule! Îți doresc din toată inima Sărbători Fericite!

38. Crăciun fericit! Îți doresc ca inima ta să fie ușoară ca un fulg de nea, iar problemele să se topească precum zăpada, iubitule!

39. Am împodobit bradul, am copt prăjiturile, am împachetat cadourile, nu îmi rămâne decât să îți spun cât de mult te iubesc! Crăciun Fericit, iubirea mea!

40. Iubitul meu, îți doresc sincer ca în frumoasa sărbătoare strălucitoare de Crăciun să experimentezi fericirea paradisului împreună cu mine, să ne amețească din dragoste reciprocă și, desigur, din victorii și realizări, tărie și curaj. Ești mereu în inima mea, dragule! Crăciun fericit!

41. Lasă-ți zâmbetul însorit să îți lumineze drumul în Ajunul Crăciunului. Fie ca inima ta uimitor de mare și bună să fie plină de dragoste pentru mine. Îți doresc o fericire incredibilă cu mine. Felicitări de Crăciun!

42. Dragul meu, în această sărbătoare creștină strălucitoare, acoperită de zăpadă, îți doresc o minune de Crăciun, care îți va îndeplini toate visele. Așa că pregătește-te să deschizi buzunarul mai larg pentru bani, garajul – pentru o mașină mișto, garderoba – pentru colecția cea mai în vogă de haine și inima – pentru dragostea mea.

43. Felicitări, dragul meu. Lasă ca steaua de Crăciun să strălucească puternic asupra ta. Nu voi fi geloasă pe ea, pentru că luminează drumul pentru noi. Îți doresc să asculți întotdeauna sfaturile mele atunci când îți pui dorințele și să le lași să devină realitate!

44. Dragul meu, fiecare lucru să fie făcut cu încredere și să mergi cu îndrăzneală spre obiectivul tău. Steaua din Betleem, care urcă pe cer de fiecare Crăciun, să-ți aducă magie în viață. Crăciun Fericit!

45. Îți doresc, iubitul meu, ca steaua de Crăciun să devină steaua noastră norocoasă și să le dea sentimentelor noastre longevitate, răbdare și înțelegere, învăluindu-ne cu prosperitate și noroc.

46. Fie ca lumina de Crăciun să fie de neegalat, viața să-ți lumineze calea și iubirea, fericirea să nu te ocolească. Știu că n-aș mai găsi în lume unul ca tine! Te iubesc și Crăciun Fericit!

47. Dragule, Crăciun fericit! Îmi doresc ca viața ta să devină și mai frumoasă și ca Dumnezeu să-ți facă destinul și mai luminos și mai minunat. Lasă-ți sufletul să fie întotdeauna cald, vesel și fabulos de ușor.

48. Iubitule! Sănătate, fericire, pace și tot la ce te aștepți de la viață să devină realitate! Să ai parte de cei mai buni prieteni, să zâmbești obstacolelor, să ai zile luminoase și reușite. Îți mai doresc de Crăciun ca dragostea noastră să meargă alături de noroc, ca orice zi să fie plină de bucurie și certurile să ne ocolească.

49. Crăciun fericit alături de mine și familiile noastre. Ești cel mai frumos cadou pe care mi l-a oferit viața! Te iubesc!

50. Sărbătorile de iarnă sunt cele mai frumoase de când ești tu lângă mine. Te iubesc și îți mulțumesc că faci parte din viața mea!

51. Sărbătorile nu erau complete, dacă nu erai tu lângă mine. Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase din acest an, iubitul mea! Sărbători Fericite!

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...