Meghan Markle și Prințul Harry, anunț important! Decizia neașteptată care le va schimba total viața

Redacția IMPACT 09.01.2020, 10:22
Meghan Markle și Prințul Harry, anunț important! Decizia neașteptată care le va schimba total viața

Un ultim anunț lansat de Ducele și Ducesa de Sussex a făcut înconjurul internetului. Prinţul Harry şi Megan Markle renunță la statutul de mebri seniori ai familiei regale britanice.

Ducele și Ducesa de Sussex vor independență

Prințul Harry și soția sa Meghan Markle au anunțat aseară, într-o postare pe Instagram că renunță la rangul de membri „seniori” ai Casei regale britanice, transmite Mediafax citând BBC News Online.


„După multe luni de reflecţie şi discuţii, am ales să facem o tranziţie anul acesta prin configurarea unui nou rol progresiv în instituţie.
Intenţionăm să renunţăm la statutul de membri seniori ai Familiei Regale şi să muncim pentru a deveni independenţi din punct de vedere financiar, dar vom continua să o susţinem deplin pe Majestatea Sa Regina”, au transmis prinţul Harry şi Meghan Markle, ducele şi ducesa de Sussex, într-un comunicat transmis de Palatul Buckingham, mesaj care a fost postat și pe pagina oficială de Instagram a Ducilor de Sussex.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au spus că intenţionează să „îşi echilibreze timpul între Marea Britanie şi America de Nord (…)”. „Acest echilibru geografic ne va permite să ne creştem fiul cu respect faţă de tradiţia regală în care s-a născut, dar va oferi familiei spaţiul pentru a se concentra pe viitorul capitol, inclusiv lansarea noii noastre entităţi caritabile”, au mai adăugat Ducii.

Reacția Palatului Buckingham. Ce spun oficialii de la Casa Regală britanică

Palatul Buckingham a primit vestea, fiind „dezamăgite și rănite”, transmit sursele citate de BBC.

Reacția oficială a fost foarte scurtă: „ Discuțiile cu ducele și ducesa de Sussex sunt într-un stadiu incipient. Le înțelegem dorința de a avea o abordare diferită, dar acestea sunt chestiuni complicate care vor dura mult”, arată un comunicat al Palatului Buckingham.

Totuși, Palatul Buckingham ar fi fost „ţinut în întuneric” de Harry şi Meghan, iar decizia acestora a fost catalogată drept “fără precedent”.

În vreme ce Kate Middleton, Ducesa de Cambridge are origini aristocrate și și-a petrecut copilăria în Marea Britanie, Meghan Markle a avut o viață complet diferită, peste Ocean, în California, SUA, acolo unde s-a născut și a crescut.

Pănă să intre în familia regală britanică, Meghan Markle a fost actriță, fiindu-ne cunoscută tuturor pentru rolul din serialul „Suits”, unde o interpreta pe Rachel Zane, dar și din filme de lung metraj precum „Horrible Bosses” sau „Remember me”. Poate un lucru mai puțin știut despre Meghan Markle este că în paralel cu prezența ei pe micile ecrane, ea și-a dedicat o bună parte din timp în acțiuni care să sprijine egalitatea de gen și să combată fenomenele de sclavie modernă.

Urmăriți Impact.ro și pe