Meghan Markle și Prințul Harry, decizie surprinzătoare! Ce plănuiesc să facă ei în noul an. Vestea a uimit pe toată lumea

Diana Radu 08.01.2020, 17:04
Meghan Markle și Prințul Harry, decizie surprinzătoare! Ce plănuiesc să facă ei în noul an. Vestea a uimit pe toată lumea

Meghan Markle și Prințul Harry au avut prima apariție publică după sărbătorile de iarnă pe care le-au petrecut în Los Angeles alături de mama Ducesei, Doria Ragland. Fanii cuplului regal au remarcat imediat că aceștia par mai apropiați ca niciodată. Ce planuri au ducii de Sussex pentru noul an?

Meghan Markle și Prințul Harry se mută în Canada? Planurile ducilor de Sussex pentru noul an

Ducii de Sussex au revenit la muncă după șase săptămâni de concediu. Cei doi au vizitat recent Canada’s High Commission din Londra, iar pe tot parcursul vizitei aceștia s-au ținut tot timpul de mână și nu s-au separat nicio clipă. Noua apariția a ducilor denotă mai multă relaxare, fericire și încredere, față de ultima lor apariție din noiembrie 2019. În plus, Meghan a reușit să scape și de kilogramele pe care le-a acumulat pe parcursul sarcinii recăpătându-și astfel silueta de invidiat.

ducii de sussex, meghan markle, printul harry
Planurile ducilor de Sussex pentru noul an

Faptul că Meghan Markle și Prințul Harry și-au petrecut Crăciunul împreună cu fiul, Archie, în Canada a dat naștere mai multor zvonuri, potrivit cărora cei doi ar urma să se stabilească în Canada. Mai mult, presa britanică a mai speculat că cei doi ar dori să renunțe la titlurile regale, după presiunile la care au fost supuși anul trecut. În acest sens, un prieten al ducilor a făcut câteva declarații în ceea ce privește mutarea acestora în Canada.

”Este adevărat că Harry și Meghan vor petrece o mare parte din timp în Canada în următoarele luni și se poate să se mute aici. Deocamdată sunt în discuții cu familia lor despre planurile de viitor. Aceste conversații sunt la început. Este un proces serios și fragil pe care îl vor respecta”, a declarat un prieten apropiat al ducilor de Sussex pentru The Sun.

Însă, un consilier al cuplului regal a infirmat faptul că ducii de Sussex au în plan să se mute în Canada. De asemenea, consilierul a mai adăugat că nu s-a discutat nimic despre acest subiect la Palatul Buckingham și că este vorba despre o speculație.

Prințul Harry nu se află la primul gând de a părăsi familia regală. Acesta a declarat într-un interviu din anul 2018 că a avut mai multe momente în care și-ar dorit să plece. ”A existat o perioadă când am simțit că vreau să plec. Dar apoi am decis să rămân (în familia regală) și să îmi găsesc un rol al meu”.

Urmăriți Impact.ro și pe