Meghan Markle, acuze pentru Familia Regală. Ce i-au făcut în timp ce era însărcinată

Diana Radu 02.07.2020, 13:55
Meghan Markle, acuze pentru Familia Regală. Ce i-au făcut în timp ce era însărcinată

Meghan Markle a dezvăluit cum a tratat-o Familia Regală Britanică în timp ce era însărcinată cu fiul său, Archie. Soția prințului Harry spune că s-a simțit neprotejată și că a trecut prin momente dificile.

Meghan Markle dezvăluie cum a tratat-o Familia Regală

Soția prințul Harry a fost ținta tabloidelor americane pe parcursul sarcinii și nu numai, precum și al unui număr imens de articole false, care i-au provocat suferință. Cu toate acestea Familia Regală nu ar fi făcut nimic pentru a o proteja, doar prietenii acesteia au observat că nu se afla în apele ei.

„A devenit subiectul unui număr mare de articole false și dăunătoare în ziarele din Marea Britanie și i-au provocat o suferință emoțională imensă și daune sănătății ei mintale”, a declarat un avocat în numele lui Meghan Markle. Documentele adăugau: „Întrucât prietenii ei nu o văzuseră niciodată în această stare până acum, aceștia erau îngrijorați pentru bunăstarea ei, mai ales că era însărcinată, neprotejată și fiindu-i interzis să se apere”.

meghan markle, dezvaluiti, familia regala, acuze
Meghan Markle dezvăluie cum a tratat-o Familia Regală

În ceea ce privește nunta cu prințul Harry, Meghan Markle a dezvăluit că au strâns un miliard de lire sterline din veniturile turistice din documentele judecătorești depuse ca parte a unei cauze judecătorești împotriva Associated Newspapers Limited.

Prințul Harry și Meghan Markle se află în topul cuplurilor celebre, realizat de Guarantor Loans, chiar pe locul 35. Cei doi au o avere de 40 de milioane de dolari. Prințul William și soția sa, Kate Middleton, au o avere de 50 de milioane de dolari, o mare parte din bani fiind ai Prințului, moșteniți de la familie.

Harry și Meghan au renunțat la titlurile regale, iar acum trăiesc o nouă viață liniștită departe de ochii curioșilor. Atunci, Harry a spus că își dorește ca Meghan să fie fericită alături de el și că nu ar vrea ca soția sa să aibă aceeași soartă ca și mama sa, prințesa Diana.

„Prioritatea numărul 1 pentru Harry este de a o face pe Meghan fericită și ar face orice din punctul acesta de vedere pentru că se simte vinovat că nu a putut să o protejeze pe mama sa. Lucrul acesta a rămas cu el așa că este foarte determinat să o facă pe soția sa fericită. Cred că acesta o adoră pe Meghan și crede că ea este minunată”, a explicat Angela pentru Newsweek.

Urmăriți Impact.ro și pe