Cum vor câștiga Prințul Harry și Meghan Markle 400.000 de dolari în doar câteva minute în America

Redacția IMPACT 27.06.2020, 10:11

Meghan Markle și Prințul Harry duc deja de câteva luni o viață fericită, departe de Palatul Buckingham, exact așa cum și-au dorit. Foștii duci de Sussex au îndrăznit să facă pasul cel mare la începutul acestui an, când au anunțat retragerea din Casa Regală, ce a avut loc oficial la 31 martie 2020.

Prințul Harry și Meghan Markle, încă un pas spre independența financiară

Decizia lui Meghan Markle și a Prințului Harry de a renunța la statutul de Alteță regală a fost făcută în contextul în care cei doi și-au dori o mai mare independență, atât la nivel personal, cât și în plan financiar. Veniturile familiei se rotunjesc constant, obiectiv fixat odată cu plecarea din sânul Casei Regale Britanice. Dacă rolul celor doi foști duci de Sussex în familia britanică a rămas unul hibrid, în noua lor viață pe care și-o construiesc își regândesc rolurile pe care le ocupă în societate.

Legătura dintre foștii duci de Suseex și soții Obama

Recent, Meghan Markle și Prințul Harry au semnat cu cu o agenţie care îi are sub contract şi pe Barack și Michelle Obama. Este vorba despre Harry Walker Agency, o agenție care găzduiește unii din cei importanți lectori și oratori care susțin discursuri cu un impact major în societate.

În cadrul acestei agenții, fostul cuplu regal se va implica în moderarea unor conferințe de specialitate pe teme ce țin de leadership, dezolvatre personală, fiind și cei care ar urma să fie Keynote speakers la multe din evenimente organizate de Harry Walker Agency. Participarea lor în această agenție cu rang exclusivist le va aduce sume considerabile. De pildă, pentru un singur discurs, cei doi soți ar urma să câştige şi 400.000 de dolari.

Acestă sumă a fost încasată și de către fostul președinte al SUA, Barack Obama, pentru un discurs pe care l-a ținut în 2017. Mai mult, un alt fost lider de la Casa Albă, Bill Clinton a încasat, în cadrul acestei agenții cu care semnase suma de 250.000 de dolari doar pentru o singură apariție, în 2014, scrie latimes.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe