Matilda Pascal-Cojocărița, mărturisire neaşteptată după 28 de ani de căsnicie: „Sper că lucrurile să se așeze”

Stan Filon, Radu Oprișan 24.04.2021, 23:41
Matilda Pascal-Cojocărița, mărturisire neaşteptată după 28 de ani de căsnicie: „Sper că lucrurile să se așeze”

Matilda Pascal-Cojocărița și soțul său, Violonistul Ștefan Cigu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 28 de ani. Cu toate acestea, interpreta de muzică populară tot mai caută prin telefonul soțului său. Ne-a spus însă și ce găsește! Vedeta a vorbit și despre perioada grea prin care trecem cu toții, din cauza pandemiei de coronavirus.

Matilda Pascal-Cojocărița, mărturisire neaşteptată după 28 de ani de căsnicie

Matilda Pascal-Cojocărița și soțul său, Violonistul Ștefan Cigu, sunt nedespărțiți. Merg împreună la toate evenimentele și atunci când se întâmplă să mai meragă singuri se simt foarte ciudat. Vedeta spune că parcă îi lipsește o mână. Aceasta ne-a împărtășit secretele căsniciei sale frumoase, dar a mărturisit și cum o alintă soțul său în fiecare zi.

”Contează foarte mult și respectul, într-o relație. Apoi să ții cont de părerea celuilalt, iar noi ne consultăm împreună unul cu celălalt. Soțul meu mă alintă. Îmi spune în fiecare zi că mă iubește și că sunt frumoasă. Ce poate fi mai frumos? Fane are dreptate. Noi de ani de zile apărem împreună, pe scenă, și peste tot… Dacă nu e unul din noi parcă lipsește ceva, de parcă nu am o mână… Și oamenii ne știu așa. Petrecem foarte mult timp împreună și nu ne plictisim unul de celălalt”, a mai adăugat artista.

Matilda Pascal-Cojocarita, marturisire neasteptata dupa 28 de ani de casnicie
Matilda Pascal-Cojocarita, marturisire neasteptata dupa 28 de ani de casnicie

A trăit din șomaj

Spune că nu mai este geloasă, dar a rămas cu obiceiul de a-i spiona telefonul soțului. ”Știu că nu am de ce, dar îi mai caut prin telefon de curiozitate. Și îi spun, iar el nu se supără. Până la urmă, nu avem secrete unul față de celălalt și asta e foarte frumos, într-un cuplu nu trebuie să planeze suspiciunea, să crezi cine știe ce despre celălalt. Și este bine să vorbești unul cu celălalt ori de câte ori ți se pare ceva, ca să lămurești lucrurile”, a mai spus vedeta.

Matilda Pascal-Cojocărița ne-a mărturisit că a fost nevoită să trăiască din șomaj, în această perioadă, dar a recunoscut că are și o afacere mică: o covrigărie. ”Sper ca lucrurile să se așeze și să revenim la normal. Am trăit din șomaj, dar noroc că mai avem și covrigăria din Bistrița. Nu e o afacere mare, nu câștigăm o avere din covrigi, dar ne întreținem. Am vândut în Postul Paștelui peste 60.000 de covrigi. Am avut timp să supraveghez afacerea. La un moment dat, anul trecut, nu se mai găsea făină și nu știam cum să facem, dar până la urmă ne-am descurcat cu un prieten, care ne-a ajutat”, a mai mărturisit Matilda Pascal-Cojocărița.

Recent, a fost sărbătoare în familia îndrăgitei artiste. Dacă în anii trecuți aveau casa plină de ziua soțului său, anul acesta au petrecut doar alături de câțiva dintre prietenii lor buni. Cu această ocazie, vedeta a scris un mesaj foarte frumos pe Facebook, adresat partenerului său de viață.

”Să rămâi același om minunat, să iei de la viață tot ce-i mai frumos, mă rog la Dumnezeu să mi te țină sănătos, să putem trăi în liniște povestea noastră magică.Te iubesc! La mulți ani!”, a scris Matilda Pascal-Cojocărița.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...