Margherita de la Clejani ar putea avea din nou probleme cu legea. Cum a fost filmată

Madlen Moraru 09.06.2020, 21:00
Margherita de la Clejani ar putea avea din nou probleme cu legea. Cum a fost filmată

Margherita de la Clejani ar putea avea din nou probleme cu legea într-un mod total neașteptat. Fiica lăutarilor Viorica și Ioniță de la Clejani s-a trezit recent în centrul unui scandal de proporții, după ce a provocat și un accident rutier. Tânăra a fost testată inclusiv cu un aparat de tip Drug-Test care a indicat pozitiv pentru consum de heroină în cazul Margăi.

Margherita de la Clejani ar putea avea din nou probleme cu legea

Margherita de la Clejani se află într-o situație fără precedent, fiind acuzată de consum de substanțe interzise când se afla la volan. Fiica lăutarilor a fost dusă de polițiști la spital și pentru un test de sânge pentru a confirma prima ipoteză. În acest mod au ieșit la iveală lucruri neștiute despre tânăra de 28 de ani. Din câte se pare și legătura dintre ea și presupusul ei iubit, designerul angajat pentru a o ajuta cu linia sa vestimentară, a fost elucidată de către brunetă.

Margherita de la Clejani ar putea avea din nou probleme cu legea. Cum a fost filmată
Margherita de la Clejani ar putea avea din nou probleme cu legea din pricina animăluțului său de companie (sursă foto: spynews.ro)

Margherita nu scapă vreo clipă de sub lupa publicului în ultima vreme. Aceasta are parte de și mai multă atenție de la izbucnirea scandalului uriaș în care s-a trezit învăluită. Nici în mediul online postările acesteia nu scapă fără să fie analizate cu atenție, în ultima vreme. De aceea, fanii săi au remarcat modul pe care l-au considerat foarte nefiresc în care tânăra își manevra animalul de companie. Mai exact, este vorba despre o maimuțică pe care fiica Clejanilor pare să o dețină de ceva vreme.

Cum a fost filmată bruneta

Urmăritorii din mediul online s-au întrebat și dacă tânăra deține o autorizație pentru a putea să aibă un asemenea animal de companie exotic. Dacă se va afla că nu poate să îi dovedească proveniența s-ar putea alege cu un dosar penal. Iubitorii de animale care au observat respectivul filmuleț postat de tânără pe rețelele sociale au și notificat autoritățile competete în acest caz. A fost solicitată inclusiv o anchetă după ce Margherita ar fi lovit animalul peste cap, potrivit celor de la spynew.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe