Marea finală America Express. S-au stabilit participanții, Cătălin Scărlătescu a părăsit competiția

Andrei Simion 23.03.2023, 10:00
Marea finală America Express. S-au stabilit participanții, Cătălin Scărlătescu a părăsit competiția

S-au stabilit participanții la marea finală a reality show-ului America Express. Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, au părăsit competiția, după ce prezentatoarea Irina Fodor a pus în joc trei cufere ce au avut puterea de a schimba soarta unei echipe concurente.

Finaliștii America Express, anunțați

Ultimele trei echipe rămase la America Express au trecut printr-o cursă inedită, împărțită în trei etape. La finalul fiecăreia dintre etape, concurenții aflați pe ultimul loc au avut de ales una dintre „cutiile periculoase” în care se putea afla fie o figurină de aur, fie una roșie, ce a însemnat eliminare.

Perechea ce nu a fost în posesia niciunei cutii și a intrat automat în marea finală a fost cea formată de Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Apoi, Irina Fodor a deschis, pe rând, cuferele celor două echipe. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați, deoarece una dintre cutii ascundea figurina roșie, iar Cătălin Bordea și Nelu Cortea au devenit cea de-a doua echipă care va participa la finală.

America Express
Chef Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru, eliminați de la America Express

Chef Cătălin Scărlătescu, după eliminarea de la America Express

După ce a fost eliminat de la America Express, chef Cătălin Scărlătescu s-a gândit că va fi certat de colegul lui de la Chefi la cuțite, celebrul bucătar Sorin Bontea, care a câștigat în cel de-al treilea sezon al reality show-ului Asia Express, împreună cu Răzvan Fodor.

„O să mă certe Bontea. O să zică: Bă, eu cu un an mai mare și am câștigat, tu ce ai făcut acolo?”, a spus chef Cătălin Scărlătescu, după ce a primit vestea că a fost eliminat de la America Express.

În plus, chef Cătălin Scărlătescu a spus că el și iubita lui, actrița Doina Teodoru, formează o echipă și la bine, și la mai puțin bine.

Urmăriți Impact.ro și pe