Loteria vaccinării pentru 10 octombrie. Unde și până când te poți înscrie

Nicu Stan 10.10.2021, 18:12
Loteria vaccinării pentru 10 octombrie. Unde și până când te poți înscrie

Loteria vaccinării 10 octombrie 2021. Loteria Vaccinării are deja a doua extragere, astăzi, iar câștigătorii vor primi 80 de premii în valoare de 10.000 de lei. Unde și până când te poți înscrie, vedeți în articolul de mai jos.

Loteria Vaccinării, a ajuns la cea de-a doua extragere. Unde te poți înscrie și până când

Guvernul organizează azi, 10 octombrie, cea de-adoua extragere la Loteria Națională a Vaccinării. Astfel, în urma extragerilor, 80 de români, complet vaccinați, vor fi premiați cu premii în valoare de 10.000 de lei.

De altfel, primele numere câștigătoare, conform organizatorilor, se află între 083578 și 083657. De asemenea, duminica viitoare va avea loc o nouă extragere pentru Loteria Vaccinării. Românii care nu s-au înscris până în ora 12:00, termenlul limită, se vor putea participa la următoarele extrageri care vor avea loc.

Astazi are loc a douya extragere a Loteriei Vaccinarii
Astazi are loc a douya extragere a Loteriei Vaccinarii

Care sunt condițiile de înscriere

Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății, a anunțat condițiile necesare pentru înscrierea la Loteria Vaccinări din România. Astfel, pentru a participa la Loterie, românii care au schema completă de vaccinare vor trebui să fie posesori și de certificat digital coronavirus generat de UE și să-l folosească împreună cu CNP-ul pentru a se înregistra pe site-ul dedicat special de către Guvern.

”În acest context epidemiologic, cu creșteri semnificative ale numărului de persoane infectate cu Covid-19, este important să susțineți procesul de vaccinare, acordând și recompense. Odată semnată de ministrul economiei, politica va fi publicată și va avea efect imediat”, a declarat Cseke Attila.

Câte premii sunt în joc la Loteria Vaccinării

Conform ministrului Sănătății, sunt puse în joc 1.139 de premii în valoare totală de 15.000.000 de lei, care vor putea fi câștigate în 19 extrageri. Cele 19 extrageri vor avea loc între data de 1 octombrie și 31 decembrie, după cum urmează:

-81 extrageri săptămânale – 80 de premii în valoare de 10.000 de lei  și unul de 300.000 de lei,
-trei extrageri lunare  – în valoare de 100.000 de lei,
-două extrageri finale – una în valoare de 500.000 de lei și o extragere finală de 1 milion de lei

Cum au mai încercat autoritățile să-i încurajeze pe românii să se vaccineze

Potrivit regulamentului Loteriei, ”fiecare participant va avea patru șanse de câștig; prin urmare, fiecare participant va avea șansa de a câștiga patru premii”. Finanțarea premiilor va fi asigurată de ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Loteria Vaccinării nu este prima încercare a autorităților din România de a încuraja vaccinarea. Românilor care s-au vaccinat la București li s-au dat sandvișuri gratuite, iar la finalul lunii august, Guvernul aprobase o ordonanță care prevedea ca persoanele vaccinate complet să primească un voucher de masă în valoare de 100 de lei.

La ce oră are loc Loteria Vaccinării și unde poate fi văzută

Nu în ultimul rând, Loteria Vaccinării va fi transmisă de postul Național de Televiziune începând cu orele 20:50. La această extragere participă românii care s-au înscris până astăzi la orele 12:00.

Urmăriți Impact.ro și pe