Loredana Groza stârneşte controverse cu noul accesoriu. Cum s-a pozat vedeta: „Nu îţi stă deloc bine”

Ioana Bucur, Diana Dumitrache 30.03.2021, 12:17
Loredana Groza stârneşte controverse cu noul accesoriu. Cum s-a pozat vedeta: „Nu îţi stă deloc bine”

Extravagantă, provocatoare, într-o continuă schimbare, mereu în atenția publicului. Loredana Groza stârnește controverse cu noul accesoriu. Jurata X Factor a demonstrat, din nou, că pentru ea, nimic nu este interzis. Apariția ei a declanșat un val de reacții negative și critici. Ce mesaj a transmis Lori.

Loredana Groza stârneşte controverse cu noul accesoriu

Nimic nu o poate opri pe Loredana să experimenteze cu tot ce ține de felul în care arată. La cei 50 de ani, artista este într-o formă de invidiat, nu datorită intervențiilor estetice, ci orelor petrecute la sală, îndrumată de un antrenor personal. Când arăți așa bine, își permiți să „te joci” atunci când vine vorba despre vestimentație. Loredana Groza stârneşte controverse cu noul accesoriu. Jurata X Factor s-a obișnuit să își împărtășească cele mai frumoase momente de viață cu cei care îi urmăresc activitatea în online. Artista a publicat, recent, o fotografie în care apare cu o mică schimbare de look, dar care nu a trecut neobservată de fani. Este vorba despre un cercel în nas, un stil de bijuterie pe care l-au afișat, în trecut, și Delia și Gina Pistol. Doar că, în cazul juratei X Factor, reacțiile internauților nu au fost tocmai plăcute.

În timp ce unii au felicitat-o pentru schimbare, alții nu au ezitat să o critice: „Superbă decizie. Ți se potrivește perfect”, „Ești o divă”, „Mă bucur că ai renunțat la pozele acelea penibile”, „Bună alegere. Ți-a schimbat total imaginea”, sunt câteva dintre comentariile pozitive trimise de fani. Câtcotașii i-au spus că: „Nu îţi stă deloc bine” sau „Belciug în nas. Exact asa îți mai lipsea”. Poate bănuind că postarea ei va genera o dezbatere intensă în secțiunea de comentarii, Loredana a scris, în descrierea imaginii, un mesaj cu subînțeles: „Trăiește clipa, râmâi în prezent, toate se rezolvă, zi cu zi”.

Loredana Groza stârneşte controverse cu noul accesoriu
Noul accesoriu al Loredanei Groza stârnește controverse

Loredana Groza, cenzurată din pricina aparițiilor sale

Loredana Groza a șocat încă de când s-a lansat pe scena showbiz-ului românesc. În anii comunismului, excentricitatea i-a adus cenzura. Era considerată o rebelă, un pericol pentru tinerele țării. Recent, artista a arătat, pentru prima oară, videoclipul care nu a fost niciodată difuzat la TV. Loredana a povestit cum Tudor Vornicu a încercat să păcălească cenzura și a transformat-o din rebela care distrăgea tineretul cu „muzica mea imperialistă și ținute prea sexy și excentrice” într-o adolescentă cuminte cu fusta „până-n pământ”, păr strâns bine în coadă și fără niciun strop de ruj pe buze.

„Aveam 18 ani când am filmat acest cântec la dorința regretatului realizator de televiziune Tudor Vornicu care încerca să păcălească cenzura comunistă, cea care mă interzisese de ceva timp la Televiziunea Română. Drept urmare, mi-am pus o fusta până-n pământ, părul cât mai strâns, fără ruj pe buze, în speranța că cenzorii ceaușiști mă vor accepta și voi intra pe post. Îmi puseseră deja eticheta de rebelă și că distrăgeam tinerii cu muzicamea imperialistă și ținute prea sexy și excentrice. Cu tot efortul șui Tudor Vornicu, filmarea n-a fost difuzată niciodată…A rămas, în schimb, în arhiva TVR. A ieșit la iveală acum ceva timp… Mai bine mai târziu decât niciodată”, a scris Loredana în descrierea videoclipului postat pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...