Loredana Groza, în cea mai senzuală ipostază. Cum s-a filmat cântăreaţa

Iancu Andreea, Rădulescu Valentin 23.03.2021, 15:20

Nu încape îndoială că Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din România, având în spate o carieră de peste 20 de ani în muzică. Iar faptul că a rezistat trecerii timpului se datorează capacității sale de a se reinventa constant. Deși a ajuns la frumoasa vârstă de 50 de ani, Lori are mereu apariții proaspete, vine cu un tonus bun și nu ezită să stârnească imaginația bărbaților. Recent, Loredana Groza s-a filmat într-o ipostază extrem de senzuală, care nu poate fi trecută cu vederea.

Apariție de infarct. Cum arată Lori în cel mai recent clip

Vârsta pare să fie doar un număr pentru una dintre cele mai longevive artiste de la noi, de vreme ce și la 50 de ani reușește să înfierbânte spiritele. Loredana Groza se mândrește tot mai des cu formele sale voluptoase, pe care nu ezită să le expună de fiecare dată când are ocazia. Iar dovada se regăsește pe contul său de Instagram, unde fotografiile postate de artistă sunt cu adevărat incendiare. După ce a făcut inimile bărbaților să bată mai intens cu imaginile din vacanța sa în Maldive, Loredana Groza a trecut la atac cu cel mai recent videoclip al său, unde apare în ipostaze fierbinți.

Filmat chiar în timpul relaxării sale din insulele Oceanului Indian, clipul ne-o înfățișează pe artistă în cele mai senzuale situații. Unduindu-și trupul pe plajele cu nisip fin sau bucurându-se de valurile azurii, Lori își uimește fanii nu doar cu sound-ul noii sale piese, “Emoțiile”, dar și cu imaginile surprinse în videoclipul lansat recent pe Youtube. Diva a apărut extrem de naturală, într-un clip regizat chiar de ea și filmat alături de un localnic.

Loredana Groza s-a filmat într-o ipostază senzuală

Nici chiar după revenirea din vacanță Lori nu a renunțat la obiceiurile exotice și s-a fotografiat într-o postură total neașteptată. Purtând o rochie neagră, pe care artista a afișat-o și în cadrul videoclipului piesei “Emoțiile”, vedeta a reușit să îi pună pe jar pe masculii care i-au urmărit postările de pe InstaStory. Celebrând un nou final de săptămână, Loredana Groza a părut într-o ipostază senzuală, care a încins internetul. Cu sânii la vedere, dezvăluiți prin transparența rochiei, Lori nu s-a sfiit să se posteze pe contul său aproape dezbrăcată, lăsând imaginația privitorilor să zburde.

Trupul Loredanei face așadar ravagii, în ciuda faptului că diva are deja 50 de ani împliniți. Vedeta recunoaște că nu este împotriva operațiilor estetice, însă întrebată adesea dacă ea a apelat la vreun chirurg pentru a corecta unele imperfecțiuni, Lori mărturisește că nu a fost cazul. De aspectul său fizic de invidiat cântăreața susține că este responsabil stilul său de viață, extrem de disciplinat și sănătos.

Nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă „acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște, știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditați. E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi, spunea vedeta pentru revista Viva.

Urmăriți Impact.ro și pe