Fotografia cu Loredana Groza care arată clar ce intervenții are diva. “Nu mai eşti tu”

Iancu Andreea, Alexandru Teodorescu 26.03.2021, 13:04

Vedeta este fără îndoială o apariție. La cei 50 de ani, artista arată demențial și chiar nu ezită să își afișeze formele voluptoase de fiecare dată când are ocazia. Pentru că mulți au observat faptul că Loredana Groza nu mai arată precum în tinerețe, s-au grăbit să afirme că diva are la activ unele intervenții ce i-au corectat imperfecțiunile. În plus, o imagine postată de vedetă recent i-a făcut pe internauți să reacționeze dur.

Imaginea în care Loredana Groza dezvăluie ce intervenții are

Este mereu într-o formă de zile mari și nu se sfiește să arate tuturor trupul său bine conturat, în ciuda vârstei. Deși a acumulat o experiență notabilă în spate, având o carieră de succes de ani buni, Loredana Groza pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice, de vreme ce mărturisește că nu a apelat la intervenții pentru a arătat atât de bine. Totuși, fanii care îi urmăresc intens activitatea în mediul online o contrazic. După o serie de imagini și filmări din timpul vacanței sale din Mexic și apoi din Maldive, Loredana a postat o imagine care a stârnit controverse.

Parcă ești Bianca Drăgușanu.

Fiecare persoană e frumoasă mai mult sau mai puțin, dar tu, Loredana, nu mai ești tu. Ceea ce arăți lumii sunt rezultatele medicilor care ți-au făcut operațiile, au comentat o parte dintre internauții.

Machiată și aranjată din cap până în picioare, diva arată impecabil la cei 50 de ani. Dincolo de gurile rele care o critică la fiecare apariție, considerând că vedeta “dă prea mult din casă” afișându-se în ipostaze senzuale, există și fani care apreciază transformările vedetei, considerând că Loredana se află într-o formă de zile mari, păstrându-și talentele de seducție precum odinioară.

Superbă. Frumoasă și seducătoare, au scris alți urmăritori.

Fotografiile cu care Loredana a stârnit controverse
Fotografiile cu care Loredana a stârnit controverse

Artista susține că nu a apelat la tratamente estetice

Enigma cu privire la faptul că Loredana Groza are sau nu operații estetice este una care îi macină pe mulți. Artista este însă extrem de relaxată când vine vorba despre acest subiect personal și susține că nu este vorba despre o înfățișare croită în cabinetul medicului estetician. Cu toate acestea, vedeta nu este împotriva acestui tip de înfrumusețare, însă preferă să se îngrijească de modul în care arată printr-un stil de viață echilibrat și sport. Practicarea unei forme de mișcare precum mersul la sală sau yoga reprezintă unul dintre secretele de frumusețe ale divei.

Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic. Pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă „acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine. Dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică. Trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi, conform viva.ro.

Pe de altă parte, Loredana Groza recunoaște că are un avantaj, nu are pofte. În timp ce mulți se luptă cu pasiunea pentru dulciuri sau diferite mâncăruri, vedeta mărturisește că doar fructele îi trezesc plăceri vinovate.

Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie, a declarat Lori pentru libertatea.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe