Liviu Vârciu, din nou la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă acum

Andra Daoud 02.12.2021, 13:48

Liviu Vârciu a ajuns din nou pe mâinile medicilor, la câteva zile de când mai făcuse o vizită la spital. Prezentatorul TV și-a făcut de data aceasta investigații mai amănunțite, pentru a vedea cu ce probleme de sănătate se confruntă. Vârciu a precizat că nu are COVID, însă a făcut un RMN pentru a afla de ce suferă. O afecțiune respiratorie se pare că îi dă bătăi de cap de ceva timp.

Liviu Vârciu are din nou probleme de sănătate

Liviu Vârciu trece printr-o perioadă dificilă, din punct de vedere al sănătății. Zilele trecute, prezentatorul a mers la un spital privat, unde a făcut o perfuzie, pentru că nu se simțea bine. După acel episod, Vârciu a decis să facă investigații mai amănunțite pentru a afla de ce suferă, așa că s-a prezentat din nou la o clinică, sperând să găsească o explicație pentru stările de rău pe care le are.

Prezentatorul a făcut miercuri un RMN, pentru a afla cauzele stărilor sale. Vârciu se confruntă cu o răceală puternică și nu știe ce să mai facă pentru a scăpa de ea. Analizele pe care le-a făcut până în prezent i-au ieșit bine, însă a decis să investigheze problema mai amănunțit, pentru a găsi o explicație, scrie Libertatea.

Liviu Vârciu, din nou la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă acum
Liviu Vârciu, din nou la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă acum

Vârciu a precizat că nu are Covid

După ce a ieșit de la clinica unde și-a făcut investigații, Liviu Vârciu și-a făcut timp să le transmită un mesaj fanilor lui de pe rețelele sociale. Așadar a făcut câteva story-uri pe Instagram, în care a precizat că nu este infectat cu virusul Covid-19, ci are o răceală foarte puternică.

Am fost la spital, mi-au pus o branulă și mi-au făcut o perfuzie. Uite cum arăt după o perfuzie, extraordinar! Bine, am dat și 20 de milioane (2.000 de lei). Gluma e glumă, dar e groasă. Nici filtrul nu mă mai ajută. Eu am fost la spital, după cum știți, toată ziua am făcut perfuzii și e în casă o supărare.

Măi fraților, am fost la spital, m-am simțit rău. COVID nu am, pentru că sunt cu testul negativ, la plămâni mi-am făcut o radiografie și sunt bine. Respir un pic mai prost pentru că am o răceală foarte puternică și tușesc, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Liviu Vârciu a fost infectat cu virusul Covid-19 anul trecut, în perioada Sărbătorilor. După ce s-a vindecat, prezentatorul a povestit că a făcut analize și că nu i-au ieșit bine deloc. La aproape un an de la acel moment, Liviu Vârciu are din nou probleme, de data aceasta cu o viroză respiratorie care nu îi mai trece.

A fost la o clinică privată, nu s-a internat. A stat în spital doar până ce i s-au făcut analizele, din cauza unei răceli care nu-i mai trecea. A făcut trei teste COVID, toate negative, a precizat Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu.

Urmăriți Impact.ro și pe