Liviu Vârciu a acționat după ce s-a trezit cu o factură la gaze de 5.500 de lei. „O să vedeți voi”

Ana Anitoiu 31.08.2022, 22:33
Liviu Vârciu a acționat după ce s-a trezit cu o factură la gaze de 5.500 de lei. „O să vedeți voi”

Liviu Vârciu a acționat după ce s-a trezit cu o factură la gaze de 5.500 de lei, la vila de lux în care a investit sute de mii de euro pentru a locui alături de familia lui. Vedeta a dezvăluit la ce măsură s-a gândit pentru a plăti mai puțin la utilități.

Ce a făcut Liviu Vârciu ca să plătească mai puțin pe utilități

Liviu Vârciu s-a trezit cu o factură uriașă la gaze, de 5.500 de lei. Fostul component al trupei L.A. n-a stat cu mâinile-n sân, ci a luat o decizie pentru a-și scădea cât mai mult cheltuielile pe utilități.

„Mi-am pus panouri fotovoltaice pe casă, o să vedeți la final cât îmi venea curentul și cât îmi vine acum, mi-au venit gazele 55 de milioane…”, a spus Liviu Vârciu, pe Instagram.

Liviu Vârciu nu este singura persoană publică la care au ajuns facturi considerabile la gaz. La începutul cestui an, femeia de afaceri Monica Tatoiu a fost revoltată de o factură de 14.000 de lei pe care a fost nevoită să o plătească.

Liviu Varciu a actionat dupa ce s-a trezit cu o factura la gaze de 5.500 de lei
Liviu Varciu

Liviu Vârciu, ajutat de Nea Marin cu o sumă de bani fabuloasă

Liviu Vârciu a recunoscut că a avut nevoie de ajutor ca să finalizeze casa pe care și-o dorea și pe care a reușit să o vadă gata la mai bine de patru ani de când a început construcția ei. Artistul a fost împrumutat de Nea Marin cu suma de 50.000 de euro.

„M-a ajutat, mânca-i-aș gura lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casa pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, a declarat Liviu Vârciu la Antena Stars.

Liviu Vârciu și Marin Barbu, cunoscut drept Nea Marin, colaborează de 12 ani. Cei doi au făcut spectacol împreună pe micile ecrane. Artistul a spus despre colegul lui că este „un rău necesar” pentru el și că dacă nu îl vedete timp de mai multe luni i se face dor de el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...