Liviu Vârciu și Nea Marin au dezvăluit motivul pentru care ar putea rupe colaborarea: „Un rău necesar”

Dumitrică Roxana 08.08.2022, 20:35
Liviu Vârciu și Nea Marin au dezvăluit motivul pentru care ar putea rupe colaborarea: „Un rău necesar”

Liviu Vârciu și Nea Marin, din nou împreună la TV! Două dintre cele mai populare prezențe ale show-ului „Poftiți pe la noi”, sunt Liviu Vârciu și celebrul Nea Marin. Nu de puține ori fanii emisiunii au râs copios pe seama aventurilor celor doi. Ce spun Nea Marin și Liviu Vârciu despre prietenia lor? IMPACT.RO a vorbit cu fiecare dintre ei înaintea debutului filmărilor pentru un nou sezon al emisiunii „Poftiți pe la noi” .

Care este relaţia dintre cei doi

Cei doi au vorbit cu IMPACT.RO despre ce înseamnă această colaborare pe care o au împreună de 12 ani. Liviu Vârciu vorbește despre colaborarea cu partenerul său ca despre „un rău necesar”.

„Pentru mine e evident un singur răspuns. Nea Marin este un rău necesar! Când stau cu el îmi vine să-l omor, la puțină vreme după începerea colaborării.

Când nu-l văd cu lunile mă lovește un dor, de nedescris!”, afirmă vedeta mai tânără a celor de la Antena 1 despre unul dintre cele mai solide parteneriate din istoria showbizului și a televiziunilor românești.

Telespectatorii se bucură, de fiecare dată, atunci când Nea Marin și Liviu Vârciu apar, împreună, pe micile ecrane.  Însă, care este, de fapt, relația dintre cei doi? De multe ori, cei doi au apărut în emisiuni în momente tensionate, uneori chiar certându-se.

Fiicele lui Nea Mărin, geloase

Relația dintre Liviu Vârciu și Marin Barbu este una de prietenie. Vârciu spunea despre una dintre fiicele coregrafului că este „geloasă rău”, după ce acesta a încercat să îi pregătească o petrecere-surpriză. Atunci, fiicele lui Nea Marin, Dana și Larisa, au fost uimite de intenția lui Liviu Vârciu.

”Recunosc că nu mă așteptam din partea lui Liviu să aibă o asemenea idee pentru că știu că de fiecare dată el îl ațâță așa pe tata. Sunt convinsă că Liviu îl apreciază foarte mult pe tata. Ei au o relație care s-a sudat în ani, a fost o chimie de la început între ei. Eu apreciez astfel de relații, Larisa este un pic mai geloasă pentru că este mai posesivă”, spunea, atunci, Dana.

”E geloasă rău și eu o înțeleg cumva. Eu vorbesc cu Nea Marin și-l iau și-l pup și-l trag de urechi și el la fel. Un pic acolo e… Și o înțeleg!”, a completat Liviu Vârciu.

 

Urmăriți Impact.ro și pe