Bărbatul celebru de care a fost îndrăgostită Monica Tatoiu. Venea în București doar ca să îl vadă

Stan Filon 23.08.2022, 12:52
Bărbatul celebru de care a fost îndrăgostită Monica Tatoiu. Venea în București doar ca să îl vadă

Acum s-a aflat numele bărbatului celebru de care a fost îndrăgostită Monica Tatoiu! Femeia de afaceri a făcut o adevărată pasiune pentru actor și chiar venea special în București doar pentru a-l vedea în carne și oase. Era topită după el și chiar l-a întâlnit, într-un final. Monica Tatoiu a oferit recent un interviu fără perdea, în care a vorbit despre subiecte considerate tabu. A spus chiar și ce ar fi vrut să-i facă lui Putin, probabil pentru a-i scoate războiul din cap.

Bărbatul celebru de care a fost îndrăgostită Monica Tatoiu

Monica Tatoiu nu mai are nevoie de nicio prezentare. A dominat lumea afacerilor iar de când s-a pensionat domină invitații din platourile de televiziune unde este mai mereu invitată. Are o experiență de viață bogată și nu se sfiește să vină cu sfaturi din propria ei viața. Ajunsă la vârsta de 66 de ani, fosta femeie de afaceri a acordat un altfel de interviu în care a vorbit despre pasiunile pe care le-a făcut pentru unii dintre reprezentanții sexului tare.

Fosta femeie de afaceri iubește bărbații puternici, care sunt capabili să supună alți bărbați tot puternici. Monica Tatoiu a vorbit despre pasiunea sa pentru cei mai importanți lideri ai lumii, la un moment dat. Îl admiră pe Vladimir Putin, chiar dacă acum este persona non-grata și nu ar fi refuzat chiar și o…noapte de amor cu liderul rus. La fel de pasionată este însă și de fostul președinte al SUA, Donald Trump. Este o admiratoare înfocată, însă nu a spus dacă ar fi vrut să îl cunoască intim.

Barbatul celebru de care a fost indragostita Monica Tatoiu
Regretatul actor Ion caramitru (foto) este barbatul celebru de care a fost indragostita Monica Tatoiu

„Îmi plac bărbații puternici”

„Din România nu există (bărbați care să o atragă-n.r), dar acum vreo trei ani de zile mi-ar fi plăcut o noapte cu Putin. Îmi plac bărbații puternici, care sunt capabili să supună alți bărbați. Mi-a plăcut foarte tare Trump. Sunt un mare admirator al lui”, a spus Monica Tatoiu în cadrul emisiunii ”Detectorul de minciuni”, prezentată de artista Oana Radu.

Tatoiu a mai spus că are o atracție pentru actorul Harrison Ford, dar a recunoscut cu mâna pe inimă că  a fost pur și simplu topită după actorul român Ion Caramitru, pe care l-a și întâlnit, într-un final. Venea special în București doar pentru a-și vedea idolul.

„(…) Dintre actori, îl ador pe Harrison Ford, îl visam la un moment dat. Când eram tânără, veneam în București la teatru și eram topită după Caramitru, până l-am cunoscut și Dumnezeu să îl ierte. Sexul nu mă mai interesează, dar mi-ar plăcea acum să fiu un jurnalist care să îi ia interviu lui Macron, lui Putin, unor oameni care au marcat istoria în bine sau în rău”, a mai recunoscut Monica Tatoiu pentru sursa menționată.

Femeia de afaceri a recunoscut în același interviu că și-a înșelat partenerii de viață, în trecut, până să-și întâlnească actualul soț, pe Victor Tatoiu, cu care împarte bune și rele de nu mai puțin de 35 de ani. Cei doi au un fiu în vârstă de 28 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...