La ce funcții politice vrea să candideze Anamaria Prodan, de fapt. Dezvăluiri în premieră despre implicarea ei în politică

Mihnea Tălău, Anca Lupescu 31.01.2023, 19:20
La ce funcții politice vrea să candideze Anamaria Prodan, de fapt. Dezvăluiri în premieră despre implicarea ei în politică

După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan vrea să se dedice unei cariere în politică. Cu toate acestea, nu va renunța nici la cariera de impresar, acolo unde are sub contract circa 100 de jucători, din România și din străinătate, în special din zona Golfului.

”În politică e o junglă mai mare ca în lumea fotbalului”

Ea s-a înscris în partidul fondat de Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, Alianța pentru Patrie (APP). Ulterior, niciunul dintre fondatori nu mai activează în această formațiune politică.

„Sunt în politica românească de aproape un an, dar mi-am format deja o părere. Aș zice că în politică e o junglă mai mare ca în lumea fotbalului. Trebuie să fii mult mai atent! Mă adaptez, însă, din mers”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Ea și-a însușit deja haina de politician și a trecut la promisiuni electorale.

„Am o promisiune de făcut românilor. Indiferent de poziția pentru care voi candida, nu voi minți niciodată. Nu pot să fac asta! Prin natura mea! Așa sunt și așa voi rămâne până voi închide ochii!”, a declarat impresara.

Anamaria prodan si Codrin Stefanescu
Anamaria Prodan si Codrin Stefanescu

Anamaria Prodan decisă să candideze pe orice funcție în stat

Anamaria Prodan și-a luat rolul în serios și este hotărîtă să lupte pe tărâmul politicii , afirmând că nu se teme de absolut niciun contracandidat la alegerile de anul viitor.

„Dacă partidul îmi va cere, nu-mi va fi frică să candidez nici pentru funcția supremă în stat, nici la europarlamentare sau pentru alegerile parlamentare.

Pe de altă parte, nu mi-e frică să candidez nici la Primăria Generală a Capitalei. Am toată simpatia pentru Gabriela Firea, ba chiar mi-e foarte dragă. Dar eventuala sa întoarcere în fotoliul de primar ar fi asemenea unei ciorbe pe care o reîncălzești. Eu nu cred în succesul unei asemenea formule! De ce să te întorci acolo unde ai mai fost cândva și unde nu ai reușit chiar tot ce ți-ai propui? După părerea mea, și la Primărie va fi nevoie de un nume nou, proaspăt!”, a afirmat ea.

Vicepreședintă a APP și și președintă a organizației de femei, Anamaria așteaptă în următoarele luni ca, împreună cu conducerea de partid, să fie stabilite candidaturile oficiale pentru diverse funcții în stat.

În bătălia electorală ea mizează pe notorietatea sa ”pe mine mă cunoaște o țară întreagă, de la copil la bunică”, și pe faptul că își onorează promisiunile.

”Oamenii trebuie să știe că, atunci când spun un lucru, el se va și întâmpla”, a conchis politiciana.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...