Cum a ajuns Anamaria Prodan să se înscrie în partidul APP. Legătura pe care o are de fapt cu Codrin Ștefănescu

Andrei Simion 19.10.2022, 08:58

Anamaria Prodan s-ar fi înscris în partidul Alianța Pentru Patrie (APP) datorită unei legături speciale pe care o are cu Codrin Ștefănescu. După ani buni petrecuți în lumea fotbalului și după ce și-a deschis propriile afaceri, impresara a decis să intre în politică.

De ce s-ar fi înscris Anamaria Prodan în partidul APP

Anamaria Prodan și-a propus să apere drepturile femeilor, în partidul lui Codrin Ștefănescu. Cei doi au fost împreună prin anii 1990. El a declarat, la un moment dat, că a avut o relație cu impresara pe vremea când erau „puști”.

De asemenea, Codrin Ștefănescu a menționat atunci că mama lui o iubea pe Anamaria Prodan și că el avea o relație apropiată cu mama impresarei, regretata cântăreață de muzică populară Ionela Prodan.

Chiar dacă nu mai formează de foarte mulți ani un cuplu, Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu au rămas prieteni apropiați. Înscrierea ei în partidul APP dovedește că prietenia lor continuă și în prezent.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Ce relație au Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu

Totodată, Codrin Ștefănescu a spus, la un moment dat, că el și Anamaria Prodan au rămas împreună „ca frații”. El a fost aproape de mama impresarei până în ultimele clipe. Artista a murit pe 16 aprilie 2018, la vârsta de 70 de ani, după o luptă cu boala secolului.

La rândul ei, anunțând că s-a înscris în partidul APP, impresara Anamaria Prodan l-a numit pe Codrin Ștefănescu „un vechi prieten”, precizând că a fost permanent alături de ea în „tragedia” creată de Laurențiu Reghecampf.

„Fiind membru fondator al Alianței Pentru Patrie și foarte bună prietenă cu Codrin, pe care mama mea l-a susținut în permanență, l-am rugat să îmi permită ca, împreună cu foarte multe femei de afaceri din anturajul meu, femei puternice, de succes,

femei cu povești fantastice de viață, care au luptat pentru ele și au forță financiară, și o dau exemplu doar pe neînfricata judecătoare Mariana Vârgă, să mă lase să construiesc în A.P.P. o organizație dedicată apărării drepturilor femeilor din România”, a anunțat Anamaria Prodan.

Impresara a precizat că prietenul ei Codrin Ștefănescu i-a pus la dispoziție o echipă de magistrați renumiți, cu experiență, infrastructura APP, și că i-a oferit toată susținerea lui pentru obiectivul pe care și l-a propus.

Urmăriți Impact.ro și pe