Anamaria Prodan face un pas uriaș în carieră. Impresara a decis să intre în politică

Beatrice Dumitru 16.10.2022, 21:38

Anamaria Prodan nu trece prin cea fercită perioadă a sa pe plan personal, fiind în plin proces de divorț cu soțul său Laurențiu Reghecampf. Însă, în carieră, aceasta se descurcă de minune. Mai nou, sexy impresara s-a decis să intre în politică. „Până acum, singura politică pe care am făcut-o a fost politica familiei mele, a soțului meu”, a spus Anamaria Prodan.

De ce intră Anamaria Prodan în politică

În urmă cu doi ani, în 2020, Anamaria Prodan anunța că vrea să intre în politică, dar până acum nu s-a concretizat nimic. După tot scandalul prin care trece din cauza divorțului de soțul său, sexy-impresara a decis să facă acest pas. „Acum a venit timpul să îmi canalizez toată energia și forța către cauza noastră, a femeilor”, a spus Anamaria Prodan într-o scrisoare în care și-a anunțat intențiile.

Anamaria Prodan vrea să schimbe felul în care femeile sunt privite în societate. Și pentru că este prietenă cu Codrin Ștefănescu, cel care conduce partidul Alianța Pentru Patrie, impresara a spus că i-a cerut acestuia să îi permită, ca împreună cu foarte multe femei de afaceri din anturajul ei, să construiescă în A.P.P. o organizație dedicată apărării drepturilor femeilor din România.

Anamaria Prodan face un pas uriaș în carieră. Impresara a decis să intre în politică
Anamaria Prodan intră în politică.

„În mod sigur, principiile mi-au fost formate și de patriotismul mamei mele, Ionela Prodan, care prin fiecare vers cântat, prin fiecare vorbă spusă, prin fiecare gest făcut m-a învățat că, indiferent de cine ești tu, prin ce bucurii sau dureri treci, țara ta este singura ta familie, unde îți găsești refugiu și alinare. Din păcate, această familie este în punctul în care riscă să ne fie distrusă, anihilată. În această familie, femeile sunt aproape inexistente, într-o lume acerbă a bărbaților. Iar eu, din statutul de membru fondator al A.P.P. retras și tăcut, am decis că este timpul să ies la război pentru drepturile femeilor”, a scris Anamaria Prodan.

Ce le transmite femeilor din România

În scrisoare, Anamaria Prodan mai arată că toate statisticile spun că în România, la fiecare 30 de secunde, o româncă este bătută, iar mai mult de jumătate din români, aproape 60%, tolerează comportamentele violente din familie și chiar le consideră justificate.

Dragile mele, am hotărât ca eu să nu mai tac! Am decis că este momentul, dacă statul român nu face nimic concret pentru protejarea româncelor, să intru în acest război cu agresorii copiilor, fetelor, femeilor, bătrânilor!”, a mai afirmat impresara.

În finalul scrisorii, Anamaria Prodan a făcut un apel și le-a chemat pe toate femeile României să se alăture mișcării sale de susținere a drepturilor lor.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...