La asta nu se aștepta nimeni. CRBL a spus adevărul despre cearta cu Smiley: “Bă, dar ce vină are Andra?”

Badea Violeta 23.06.2023, 12:28

Acum mai bine de un deceniu, CRBL și Smiley dădeau naștere trupei Simplu și reușeau să ajungă pe cele mai înalte culmi. Această formație s-a bucurat de un succes uriaș, iar hit-urile lor mai sunt fredonate și astăzi. La un moment dat însă, membrii formației au decis să meargă pe drumuri separate și relația lor nu a mai fost la fel. Ulterior, CRBL și soțul Ginei Pistol au ajuns chiar să se certe. Iată motivul pentru care cei doi au ajuns la cuțite!

CRBL, despre perioada în care făcea parte din trupa Simplu

CRBL a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a detaliat cam în ce direcție merge viața lui atât în România, cât și în Spania, unde și-a cumpărat o casă și trăiește cu familia.

Cu toate acestea, dorul de casă îl aduce înapoi în țară de fiecare dată. Printre altele, vedeta a povestit și evenimente amuzante de pe vremea în care făcea parte din trupa Simplu, alături de Smiley, care îi este și acum un bun prieten.

”La festivalul Mamaia o singură dată a participat trupa Simplu. Cu piesa ”Să zburăm spre cer”, numai că în ziua în care azi erau repetițiile generale, trupa Simplu chemată la scenă…noi toți eram acolo, mai puțin Moga, care termina piesa pe laptop pe tren!

Ce coregrafie să ai gata dacă nu ai piesă? Le explicam noi oamenilor prin cuvinte, ”Uitați, aici o să ne rotim în cap…ei ziceau ”Dansați, bă!”. A venit pe la 17.00, trebuia să facem coregrafia în holul hotelului”, a povestit artistul.

”A mers bine cu trupa Simplu, am luat discuri de aur, turnee, am făcut și un film.Am jucat și eu în filmul ăla, aveam rol de polițist. Regizorul nu era român, eu repetam și omul se uita…S-au făcut multe atunci, viața te-a dus mai departe apoi te-ai dus pe cont propriu”, a mai spus CRBL.

CRBL si Smiley
CRBL si Smiley

”Nu am vorbit trei luni”

Tot în podcastul lui Cătălin Măruță, fostul concurent al emisiunii Survivor a dezvăluit că, la un moment dat, el și Smiley nu și-au vorbit timp de trei luni de zile. Totul ar fi plecat de la cea care i-a dat viață partenerului Ginei Pistol. ”Nu am vorbit trei luni. Mergeam la concert împreună dar nu vorbeam, eu cu Smiley.

Nici salut. După ne-am dat seama că suntem proști, am fost certat de doamna Maria că și-a rupt mâna, dar a fost Moga de vină. S-a dus să se dea cu rolele și și-a rupt mâna. Mama lui Smiley, mi-a zis că ” E băiatul meu, îl folosiți ca să faceți bani!” M-am certat cu doamna Maria”, a mărturisit CRBL.

Întrebat dacă s-a certat și cu mama lui Smiley, artistul a răspuns: ”Da, pai de-acolo a început cearta cu Smiley. Și eu tâmpit, în loc să o las pe femeie să își spună oful..Moga și cu Smiley, doi roleri sportivi, s-au dus să se dea pe rampă”.

Citește și Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL: „Nu cred că mai există întoarcere, eu nu trebuie să îmi cer scuze” VIDEO EXCLUSIV!

Motivul pentru care piesa ”Dracula, my love” a fost eliminată de la Eurovision

În anul 2007, Simplu și Andra au fost la un pas să reprezinte România la Eurovision, însă piesa lor ”Dracula, my love” a fost eliminată din concurs, pe motiv că refrenul a mai fost cântat în trecut, lucru interzis de regulament. Cel care i-ar fi ”turnat” pe băieți și pe artistă ar fi fost Florin Groza de la trupa Hi-Q

”Mi-am adus aminte cum sunt oamenii. Simplu și Andra  în drumul spre Eurovision (2007), facem o piesă superbă, super tare piesa, ”Dracula, my love”.

Eu eram mai mândru că plecase și de la ideea mea de balans..dar iată..De ce n-am mers mai departe? Și acum îmi vine sa spun, ok, poate a fost o greșeală mică de-a noastră, involuntară.

Dar, băi, Florine, au trecut anii, Florin de la Hi-Q a atras atenția jurului că piesa a mai fost cântată, una din regulile Eurovision era ca piesa să fie la prima audiție. Bă ce vină are Andra, noi doar cântasem ceva strofe din piesă..Bă, dar ce vină are Andra? Ce vină aveam noi?”.

Citește și Adda a povestit cum a fost umilită de CRBL. „Mi-a spus că o să apară o poză cu mine. Am vrut să-l bat”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...