VIDEO EXCLUSIV

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL: „Nu cred că mai există întoarcere, eu nu trebuie să îmi cer scuze” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 28.03.2023, 17:39

Ionuț Dongo cunoscut sub numele „Oase” rămâne fidel reality-show-ului America Express, în ciuda ofertele primite de la concurență. De la statutul de concurent în 2020 la Asia Express, Oase a ajuns coprezentatorul concursului.  Semn că s-a descurcat excelent cu noile atribuții, Oase a primit credit și pentru următorul sezon, la filmările căruia trebuie să plece în curând.

Prezent luni seara la Cineplexx Băneasa, unde a avut loc avanpremiera filmului John Wick 4, Oase a acordat un interviu exclusiv pentru Impact.ro, în care ne-a vorbit despre lucrul cu Mona Segall, producătorul emisiunii America Express, dar și despre prietenia cu CRBL scindată în urmă cu 3 ani.

CRBL și Oase se știu din 2004, au lucrat împreună în multe proiecte, iar anul 2020 s-a dovedit a fi fatidic pentru prietenia lor, care s-a rupt la doar 2 luni după ce au câștigat Asia Express. Stabiliseră să se vândă în continuare la pachet la emisiuni, însă CRBL s-a simțit trădat de amicul său, Oase.

Ionuț ești o prezență rară la evenimente.

Da, azi chiar am vrut să vin neapărat, pentru că sunt foarte mare fan al acestei francize și chiar vreau să văd ce a făcut Keanu Reeves de data asta.

Oase: „Am mai primit propuneri, atât pot să spun, dar momentan mă simt foarte bine aici”

Dacă ai mai repeta experiența să participi la un concurs în care să-ți testezi limitele cum a fost Asia Express, cu cine ai mai merge? Cu cine ai face echipă?

Foarte mișto întrebarea! Da, sută la sută aș mai merge, trăiesc pentru adrenalină și în timpul liber tot o caut. Că sunt acum co-prezentator la America Express este foarte tare, este ceva nou pentru mine, dar nu se compară cu adrenalina de concurent. Dar, nu știu, aș merge cu oricine m-aș înțelege, sincer. Nu aș putea să aleg cu cineva anume, habar nu am, nu m-am gândit niciodată la chestia asta.

În perioada asta, ai primit propuneri și de la concurență, de exemplu?

Am mai primit propuneri, atât pot să spun, dar momentan mă simt foarte bine aici și foarte mulțumitor pentru echipa asta minunată a Monei Segall. Adică nu am nici cel mai mic gând momentan. Sunt ca acasă aici, m-au învățat niște chestii foarte tari, eu când m-am apucat, nu știam ce fac să fiu sincer, dar am învățat foarte multe chestii.

Ce sfaturi ți-a dat Mona Segall?

Să fii tu! Ăsta a fost primul sfat. Sunt multe sfaturi, nonstop, ba mă ceartă, ba e bine, ba e rău, știu că are intenții bune și am început să ascult foarte mult.

Dar când te ceartă, ce îți reproșează?

Nu prea mă ceartă. Cumva eu sunt foarte fixist, dacă mă pun să fac ceva, mă duc în direcția aia și asta fac. Ea este foarte perfecționistă și câteodată vrea lucrurile într-un fel și câteodată nu ne ies și nouă la fel și după aceea îi știu fața: „Hai, încă o dată!” Mai facem, mai facem, da!

Când plecați la filmările pentru noul sezon America Express?

Nu știu dacă am voie să spun când plecăm, sincer, dar nu mai este mult. Atât pot să spun. Nu știu dacă am voie să spun și nu vreau să o dau în bară, că sunt expert în datul în bară.

Tot de Asia Express se leagă și prietenia cu CRBL care s-a rupt în două. Din punctul tău de vedere, ce s-a întâmplat? E orgoliul mai presus decât prietenia?

Prefer de fel să nu răspund la întrebări legate despre acest subiect, care s-a consumat deja de 3 ani. Prefer să mă abțin, adică ce s-a văzut, eu, unul, să spun mereu același lucru. Niciodată nu mi-am spălat rufele în public și niciodată nu o să fac asta. Dacă am ceva de vorbit cu cineva și de rezolvat, ar fi frumos să rămână între noi. Atât pot să spun.

Oase: „Nu cred că mai este vreun pas de întoarcere”

Dar pentru că tot se apropie acum Sărbătorile Pascale, te gândești să își ceri iertare sau aștepți ca el să facă primul pas? Cei 15 ani de prietenie s-au șters cu buretele?

Nu cred că mai este vreun pas de întoarcere, eu nu trebuie să îmi cer scuze, probabil nici el nu o să facă asta niciodată, dar nu este vorba despre asta. Eu cred că s-a dus într-o direcție și așa a rămas, exact cum se vede. Eu dorm foarte liniștit noaptea, atât pot să spun despre subiect!

Ai mulți prieteni, în general, sau sunt puțini și îi numeri pe degetele de la o mână?

În mare parte, am extraordinar de mulți prieteni din câte cred eu, dar da, am mulți prieteni. Sunt un tip destul de prietenos, mă împrietenesc cu toată lumea. Îmi place să vorbesc, să comunic cu oamenii, să împart și cumva da, unde mă duc, îmi fac prieteni. Și când mă duc la muncă, mă trezesc și vorbesc cu lumea după ceva timp, pentru că-mi place conexiunea umană, normal.

Oase: „Pentru America Express aș lăsa orice”

Poți să-mi spui despre proiectele pe care le-ai pus pe stand by pentru plecarea la America Express? Presupun că ți-ai aranjat lucrurile având în vedere că vei lipsi o lungă perioadă.

Ideea este că pentru America Express și toată emisiunea în sine, aș lăsa orice. E un lucru foarte mișto, foarte greu, e multă muncă, dar merită la sfârșitul zilei! Când m-am uitat la finală și când am văzut și un documentar de o oră jumate cu noi – este un sentiment pe care nu poți să-l obții de oriunde și, cumva, merită indiferent! Deja eu blochez acele luni, nu am niciun proiect pentru că știu că mă duc în America Express și nici nu vreau să aud de alte oferte, pentru că este extraordinar de tare proiectul și merită.

Ce temeri ai avut legate de aceste plecări?

Niciuna. Nu mă tem de fel, iau totul în brațe cum primesc, îmbrățișez ce primesc, Doamne ajută să fie totul sigur, că asta a fost marea problemă aici, în Mexic, dar în rest, nicio problemă. Nu am panică. Ce primești în viață, aia e, îmbrățișează!

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe