Cum au ales Gina Pistol și Smiley numele fiicei lor, Josephine. Detaliul neștiut până acum

Badea Violeta 21.06.2023, 14:53

Smiley sau Andrei Maria, pe numele său adevărat, este, fără îndoială, unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști de la noi din țară. Însă, cântărețul nu are doar o carieră de admirat, ci și o familie frumoasă alături de Gina Pistol. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună, mai ales de când a apărut în viața lor și micuța Josephine. Recent, solistul a vorbit despre fetița lui și a fostei prezentatoare. Iată cum s-a ales cu acest nume!

Cum s-au decis Gina Pistol și Smiley asupra numelui pe care îl poartă fetița lor

De doi ani de zile, Gina Pistol și Smiley au un motiv în plus să zâmbească și să fie fericiți, deoarece atunci a apărut pe lume micuța lor, Josephine. Pe data de 9 martie 2021, fosta vedetă de la Antena 1 și celebrul cântăreț au devenit părinți pentru prima oară, iar viața lor s-a schimbat complet.

Cum este Josephine, dar și cum au ales părinții ei acest nume? De curând, îndrăgitul artist a mărturisit că el și soția lui, Gina Pistol, s-au gândit să aleagă pentru fiica lor un prenume care să se potrivească perfect cu numele de Maria.

”Îmi place numele meu și până la urmă m-am născut cu el și m-am obișnuit cu toate care derivă din asta. Și când ne-am gândit la numele fetiței noastre, ne-am pus problema ce ar fi mai potrivit pentru numele de familie Maria.”, a precizat Smiley, potrivit celor de la viva.ro.

Citește și Cât a costat luna de miere în care au fost Gina Pistol și Smiley. Ce locație de lux au ales în Franța FOTO!

Gina Pistol, Smiley si fiica lor
Gina Pistol, Smiley si fiica lor

Smiley, detalii neștiute despre fiica lui

În cadrul aceluiași interviu, cântărețul a descris-o pe micuța Josephine. ”Râde foarte mult, este senină, cuminte și bună. De când s-a născut am fost surprins să o văd zâmbind des și mereu m-am gândit că este fix așa cum iubesc eu oamenii și cum cred că ar putea face o lume mai bună: fiind optimiști și zâmbitori.

Ah, deja sunt tatăl tipic care-și laudă copilul, nu?! Dar chiar așa este, nu exagerez cu nimic, întrebați-o și pe Gina care sigur va fi mai obiectivă decât mine. (râde) O, și chiar mi se pare că sunt și eu răsfățat, că și ea mă alintă pe mine atunci când îmi prinde în pumn degetul de la mână și mă privește cu gura până la urechi și cu chiote de bucurie. Ce ar putea fi mai frumos de atât?!”, a declarat artistul, conform sursei citate.

Citește și Smiley, șocat de St. Tropez în luna sa de miere. Ce a filmat în timp ce se plimba cu Gina Pistol: „Tot afară se usucă” VIDEO!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...