La anunțul ăsta nu se aștepta nimeni! După ce a participat la Survivor, vrea să se mărite cu fostul iubit. Bombă în showbiz

Beatrice Dumitru 27.05.2023, 00:09
La anunțul ăsta nu se aștepta nimeni! După ce a participat la Survivor, vrea să se mărite cu fostul iubit. Bombă în showbiz

Una dintre vedetele care au participat la Survivor România 2021, pe vremea când emisiunea era difuzată la Kanal D, a făcut o mărturisire bombă. Acesta vrea să se mărite cu fostul iubit, deși bărbatul este însurat. Mai mult, este dispusă să-și schimbe și religia pentru el.

„Eu nu cred în monogamie”

Mulți o cunosc pe aceasta pentru că a fost asistentă TV, dar și pentru că este antrenoare de kickbox. De asemenea, a interpretat ani buni rolul polițistei Nuți în sitcomul „Trăsniții”, difuzat de Prima Tv, dar a revenit în atenția publicului odată cu participarea la Survivor România 2021.

Simona Hapciuc, căci despre ea este vorba, a uimit pe toată lumea, recent, când a spus că vrea să se mărite cu fostul ei iubit de origine arabă, deși acesta este însurat. Mai mult decât atât, a afirmat că nu crede în monogamie și că este dispusă să-și schimbe și religia pentru bărbatul de care este îndrăgostită.

La anunțul ăsta nu se aștepta nimeni! După ce a participat la Survivor, vrea să se mărite cu fostul iubit. Bombă în showbiz
Simona Hapciuc. Sursa foto: Facebook

El este însurat, dar știi cum este la arabi. Să aibă a doua nevastă, a treia, nu este o problemă. Nici la mine nu este. El m-a întrebat dacă vreau să mă mut acolo, dacă vreau să-mi schimb religia. Eu nu sunt atașată de nicio religie. Nu aș simți că aș face un sacrificiu. În trecut nu exista monogamie. Monogamia a apărut acum 600 de ani de când biserica a impus asta. Eu nu cred în monogamie. În viață nu aparții nimănui. Singur te naști, singur mori”, a declarat Simona Hapciuc, pentru Fanatik.

„A fost iubirea vieții mele”

Simona Hapciu a mai mărturist că relația cu bărbatul de origine arabă a durat un an și jumătate și că a fost iubirea vieții și are sentimente puternice pentru el chiar și acum. Acesta i-a propus să plece din România și să se mute la el.

„Pot spune că el a fost iubirea vieții mele și cel mai important bărbat din viața mea. Iubirea aceea mare în care faci orice pentru el, fugi și la capătul lumii”, a afirmat blondina.

Aceadta are un băiețel pe nume Dimitrie pe care îl crește singură. Iubitul Simonei Hapciuc a părăsit-o imediat ce a aflat că este însărcinată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...