De ce e singură Simona Hapciuc. Ce s-a întâmplat cu tatăl copilului ei

Emanuela Pană 27.02.2021, 10:21

Faimoasa Simona Hapciuc, eliminată de curând de la Survivor România în urma votului oferit de public, este o femeie puternică, dar care are un trecut dureros. Fosta concurentă a rămas complet singură după ce familia a abandonat-o, iar iubitul a părăsit-o la scurt timp după ce a aflat că este însărcinată. Mai mult, bărbatul a pus-o să aleagă între el și copilul nenăscut, cerându-i chiar să facă avort. Mai multe detalii despre drama prin care a trecut actrița, în continuare.

De ce e singură Simona Hapciuc

Simona Hapciuc din echipa Faimoșilor a demonstrat pe parcursul timpului petrecut în Dominicană că este o concurentă puternică, cu un caracter de fier, părăsind competiția cu capul sus, după cum a spus-o chiar ea, și fiind convinsă că a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a-și ajuta colectivul.

Viața din afara competiției se pare că este cel puțin la fel de grea și plină de obstacole pentru vedetă, care își crește copilul de una singură, după ce a fost părăsită de iubit și abandonată de cei dragi. Cu toate că am văzut-o mai mereu cu zâmbetul pe buze, puțini sunt cei ce cunosc durerea pe care o ascunde în spatele lui.

Fosta concurentă i-a povestit colegei sale, Elena Marin, despre momentul în care bărbatul cu care forma un cuplu și mama acestuia au aflat că este însărcinată. Totodată, Simona a mărturisit și că tatăl ei a murit, iar rudele nu au mai ținut legătura cu ea.

Eu și Dimitrie am fost până la Survivor nedespărțiți. Nu a existat să fac ceva fără el. Dimitrie, pe lângă faptul că nu are tată, nu are niciun bunic. Ai mei m-au părăsit, tatăl meu a murit și familia lui taică-su nu a dat niciun semn de viață.

Când a aflat maică-sa că vom avea acest copil, ea a fost complet împotriva copilului. Noi două aveam o relație super bună și chiar credeam că mă iubește. Nu avea nimic împotriva mea, ea avea ceva împotriva copilului“, s-a confesat actrița.

Citește și: Simona Hapciuc a răbufnit. Cine ar fi trebuit să plece de la Survivor 2021 înaintea ei

Iubitul a părăsit-o când era însărcinată

Simona Hapciuc are o poveste de viață dramatică, fiind supusă multor încercări de-a lungul timpului. În prezent, ea este mama unui băiețel pe care l-a crescut singură, dar cu care are o legătură specială.

Simona Hapciuc și fiul ei, Dimitrie
Simona Hapciuc și fiul ei, Dimitrie

Dimitrie are 3 ani. Tatăl lui Dimitrie a hotărât să dispară când a aflat de sarcină. Am rămas o mamă singură din toate punctele de vedere. Nu mai am părinţi, iar fraţii mei sunt în străinătate. Am dus-o dintr-o luptă în alta. M-am luptat cu depresia după naştere, fac terapie şi acum, pentru că încă mă lupt cu demonii.

Dar am o legătură specială cu copilul meu. Dimitrie merge cu mine la sală, în oraş, la filmări, peste tot. Îmi va fi foarte greu fără el, nu ştiu cum voi reuşi să dorm, pentru că doarme în fiecare seară cu capul pe pieptul meu. Singura mea slăbiciune e Dimitrie şi îmi va fi dificil să fiu departe de el. De când s-a născut am fost despărţiţi doar câteva zile“, declara ea la începutul competiției.

Nu este ușor să fii mamă singură, iar blondina se străduiește din greu ca micuțul ei să nu simtă prea mult lipsa figurii paterne.

Când mă va întreba de tatăl lui, m-am hotărât să-i spun că tatăl lui îl iubește foarte mult. Că tatăl lui și l-a dorit foarte mult, că așa a fost la moment dat, dar că tatăl lui a avut de ales între a rămâne alături de Dimitrie sau a-l lăsa pe Dimitrie să fie fericit alături de mama lui. Și cum tati îl iubește atât de mult, a ales să plece ca Dimitrie să poată fi fericit cu mama lui“, a spus Simona Hapciuc.

Vedeta în vârstă de 30 de ani a povestit cu lacrimi în ochi despre cum fostul ei iubit a pus-o să aleagă între el și sarcină și, implicit, să facă avort. Paradoxal, inițil, Ionuț și-a dorit la fel de mult copilul, însă ulterior a bătut în retragere.

El a spus îți mai dau o zi să te hotărăști eu sau copilul. Poți să te gândești în seara asta. Dacă alegi copilul, o să rămâi singură, iar dacă vrei să rămânem împreună, mergem și faci avort. Atunci i-am spus că nu am nevoie de o seară. Pentru mine nu există posibilitatea să fac avort. Poți să-ți faci bagajele și să pleci“, a mai spus fosta concurentă din echipa Faimoșilor.

Blondina și-a dorit mult să păstreze sarcina, ceea ce a și făcut, fiind convinsă de faptul că tânărul a fost influențat de mama sa, care l-a convins să o părăsească.

Tot ce simțeam în momentul de față era milă pentru ea și fiul ei, că au ajuns să aibă atâta răutate și dispreț față de o viață pe care Dumnezeu o trimitea pe pământ. Pentru mine e important ca Dimi să nu trăiască sentimente de ură, să fie un copil echilibrat, are cunoaște doar sentimente de iubire și acceptare“, a mărturisit antrenoarea de fitness.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI