L-a uitat pe Ibrahimovic deja?! Prezentatoarea Diletta Leotta are o relaţie cu un actor celebru

Ioana Bucur 21.01.2021, 14:42
L-a uitat pe Ibrahimovic deja?! Prezentatoarea Diletta Leotta are o relaţie cu un actor celebru

Care Zlatan Ibrahimovic?! Superba jurnalistă acuzată că ar fi pus în pericol căsnicia fotbalistului se iubește acum cu un actor celebru. Cum s-a aflat despre relația celor doi.

L-a și uitat pe Ibrahimovic. Superba Diletta Leotta se iubește cu unul dintre cei mai doriți bărbați din lume

Presa din Italia i-a vrut împreună, însă adevărul pare să fie altul. Acuzată că ar fi amanta lui Zlatan Ibrahimovic, superba prezentatoare Diletta Leotta a decis să dezvăluie adevărul despre viața ei amoroasă. Miile de bărbați care o urmăresc pe Instagram au primit o veste cât se poate de proastă.

Diletta Leotta a publicat o fotografie în care ține în brațe un buchet uriaș de flori, primit de la un domn misterios. Cu toate că o parte a presei din Italia scria despre o poveste de iubire secretă între ea și fotbalistul Zlatan Ibrahimovic, bărbat însurat, jurnaliștii de la Chi au dezvăluit că Diletta Leotta are o relație cu un actor celebru. Ar fi vorba despre nimeni altul decât turcul Can Yaman, cel care a primit trofeul GQ 2019 Man of the Year, la categoria Best Rising Actor.

„Au petrecut cinci zile pline de pasiune”

Can Yaman, în vârstă de 31 de ani, și superba prezentatoare au fost fotografiați de paparazzi pe străzile din Roma. Cuplul s-ar fi bucurat de o escapadă de câteva zile în orașul iubirii, acolo unde actorul avea niște filmări.

„Diletta Leotta și actorul turc Can Yaman, noul sex simbol al ecranului TV și al rețelelor sociale, sunt iubiți. Ei au petrecut cinci zile pline de pasiune la un mare hotel din centrul Romei”, au scris cei de la Chi.

Diletta Leotta l-a uitat deja pe Zlatan Ibrahimovic
Diletta Leotta este considerată una dintre cele mai frumoase jurnaliste din Italia

Mini-vacanța s-a încheiat duminică, când Can Yaman s-a întors în Turcia, iar Diletta Leotta a rămas în Roma, pentru derby-ul Lazio-Roma. Relația, ținută secret până acum, a fost descoperită la scurt timp după apariția unor zvonuri ce o acuzau pe frumoasa jurnalistă că ar fi „spart” casa fotbalistului Zlatan Ibrahimovic, bărbat însurat.

Zlatan Ibrahimovic și Diletta Leotta, surprinși de mai multe ori împreună

„Au petrecut întreaga seară împreună”. De aproape două decenii, Zlatan Ibrahimovic este căsătorit cu Helena Seger, care este cu 11 ani mai mare decât fotbalistul de la AC Milan. În ultimul timp, presa din Italia a scris că fotbalistul și-ar înșela soția. Potrivit publicației Oggi, Zlatan ar fi petrecut noaptea de Revelion în compania frumoasei Diletta Leotta.

„Au petrecut întreaga seara împreună, de la 9:20 PM până aproape de miezul nopții. Apoi s-au stins luminile și nu au mai fost aprinse ulterior”, au scris cei de la Oggi, citând o sursă anonimă.

Zlatan Ibrahimovic și Delotta Leotta au mai fost surprinși împreună și în vara anului 2020, într-un club din Milano, la scurt timp după ce blonda pusese punct unei relații cu pugilistul Daniele Scardina. Cei doi au apărut împreună și într-un spot publicitar, în care promovau mișcarea în rândul italienilor.

Urmăriți Impact.ro și pe