Ciprian Tătărușanu și-a primit „botezul” la AC Milan. Ce a făcut de față cu toți coechipierii

Marian Cărăvan 17.09.2020, 15:30
Ciprian Tătărușanu și-a primit „botezul” la AC Milan. Ce a făcut de față cu toți coechipierii

La câteva zile de la revenirea în Serie A, Ciprian Tătărușanu și-a primit „botezul” la AC Milan. Portarul naționalei României a fost protagonistul unui moment care i-a amuzat maxim pe noii săi coechipieri.

Ciprian Tătărușanu și-a primit „botezul” la AC Milan

Transferul la puternica AC Milan reprezintă pentru Ciprian Tătărușanu o mare lovitură. Portarul în vârstă de 34 de ani revine în Serie A, unde a mai jucat pentru Fiorentina, în perioada 2014-2017. S-a integrat rapid la noua sa echipă, unde și-a primit „botezul”. Momentul savuros s-a petrecut când fotbaliștii se aflau la masă, iar fotbalistul român și-a etalat calitățile. Nu de portar, ci de cântăreț.

Portarul transferat de la Olympique Lyon s-a ridicat în picioare și a început să cânte cunoscuta melodie „Volare”. Un moment de care coechipierii săi s-au amuzat copios. Prestația lui Ciprian Tătărușanu a fost filmată de colegii săi și postată rapid pe rețelele de socializare. La final, a primit aplauze binemeritate, inclusiv de la starul Zlatan Ibrahimovic, care a savurat și el momentul oferit de fotbalistul român.

A bifat primele minute pentru AC Milan, într-un meci amical

Ciprian Tătărușanu a și debutat la AC Milan, e drept într-un meci amical. Goalkeeper-ul a intrat în minutul 57 al amicalului cu Brescia, câștigat de milanezi cu 3-1.

AC Milan joacă astăzi primul meci din preliminarile Europa League, împotriva irlandezilor de la Shamrock Rovers, în deplasare.

„În această nouă aventură cu Milan, sper să jucăm un fotbal bun și formăm un grup puternic și să terminăm mai sus în clasament decât anul trecut. Cred că pot aduce echilibru, acum Milan este o echipă tânără și cred că pot ajuta la acest aspect”, a declarat Ciprian Tătărușanu.

Fotbalistul român s-a întors în Serie A, după trei ani petrecuți în Franța, la Nantes și Olympique Lyon. Portarul naționalei României a ajuns la AC Milan, cu care a semnat un contract pe trei ani. La AC Milan au mai jucat Florin Răducioiu și actualul antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra.

Tătărușanu nu este la primul contact cu Serie A, el evoluând pentru Fiorentina, în perioada 2014-2017. În vara lui 2017, Tătăruşanu a plecat din Italia la Nantes, unde a jucat doi ani. În carieră, titularul postului de portar la naţionala României a mai evoluat la Gloria Bistriţa şi la Steaua.

În sezonul trecut, Tătăruşanu a fost rezerva lui Anthony Lopes la Lyon şi a bifat doar șase meciuri la formaţia antrenată de Rudi Garcia. Nu va avea însă o soartă mai bună nici la AC Milan, aici va fi rezerva lui Gianluigi Donnaruma. Ciprian Tătărușanu, 34 de ani, este cotat la 1,2 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Urmăriți Impact.ro și pe