Mădălina Ghenea a luat toată Italia prin surprindere. Iubitul ei cu 12 ani mai tânăr e idolul unui oraș întreg

Cristian Cojocaru 22.12.2020, 18:41
Mădălina Ghenea a luat toată Italia prin surprindere. Iubitul ei cu 12 ani mai tânăr e idolul unui oraș întreg

Presa din Italia este din nou cu ochii pe frumoasa Mădălina Ghenea. Se speculează că aceasta ar fi împreună cu un bărbat cu 11 ani mai tânăr decât ea, și este idolul unui oraș întreg, talentul său făcându-l să fie iubit de o țară întreagă.

Mădălina Ghenea face din nou valuri în presa din Italia

Încă o dată, Mădălina Ghenea este în atenția ziariștilor din Italia. Se vehiculează că fotomodelul român, în vârstă de 33 de ani ar avea o aventură cu unul dintre cei mai îndrăgiți fotbaliști ai peninsulei. Nicolo Zaniolo, jucătorul de la AS Roma, tânărul pe care se bazează viitorul fotbalului al echipei, în vârstă de  21 de ani, se poate lăuda cu peste 50 de meciuri în tricoul celor de la Olimpico, din 2018 încoace. În același an, tânărul jucător a semnat și cu gruparea din Serie A.

Potrivit celor de la Corriere dello Sport, Nicolo a încetat relația cu Sara Scaperotta, iar acum ar avea o idilă cu Ghenea. Diferența de 12 ani dintre cei doi, nu ar părea să reprezinte o problemă pentru fotomodelul român dar nici pentru tânărul jucător. Aceeași publicație menționează că cei doi au anunțat într-un mod neoficial faptul că ar avea o legătură. Cei doi au postat într-un story pe rețeaua de socializare Instagram o imagine destul de similară, la o distanță destul de mică unul de altul, lucru care a lăsat presa să interpreteze că între cei doi ar exista o idilă.

Se vehiculează că fotomodelul român, în vârstă de 33 de ani ar avea o aventură cu unul dintre cei mai îndrăgiți fotbaliști ai peninsulei
Se vehiculează că fotomodelul român, în vârstă de 33 de ani ar avea o aventură cu unul dintre cei mai îndrăgiți fotbaliști ai peninsulei

Ghinionul în fotbal îl urmărește pe tânărul mijlocaș

Acesta este obișnuit cu prezența femeilor frumoase, astfel că mama sa, face senzație pe Instagram. La cei 41 de ani ai săi, Francesca Costa, are aproximativ 185.000 de urmăritori pe profil și postează fotografii provocatoare. Fiul său nu a fost de acord cu aceste postări, adăugând într-unul dintre comentariile sale cerința ca mama sa sa nu se mai fotografieze așa.

„Mamă, oprește-te! Ce faci cu gura? Ai 40 de ani!”, a scris acesta.

Dacă pe plan personal, este norocos, pe plan profesional, ghinionul se ține scai de Zaniolo. Fotbalistul de la AS Roma, era suspect de ruptură a ligamentelor încrucișate, una dintre cele mai dure accidentări pe care un fotbalist le poate suferi de-a lungul carierei. Acest lucru l-a determinat să se supună mai multor teste la o clinică din Roma. Astfel, temerile medicilor al echipei naționale s-au adeverit, așadar mijlocașul ofensiv a suferit o a doua ruptură a ligamentului în decursul acestui an. Nicolo Zaniolo a mai suferit în ianuarie 2020 același tip de accidentare și este necesară absența sa de pe gazon până în februarie 2021, arată digisport.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI