Român reținut în Italia, după ce a fost erou si a dat o mâna de ajutor poliției pentru a împiedica un furt

Stan Filon 04.01.2021, 08:01
Român reținut în Italia, după ce a fost erou si a dat o mâna de ajutor poliției pentru a împiedica un furt

Un român a ajuns din erou, infractor! Totul a avut loc în Italia, unde românul a văzut pe stradă cum trei tineri încercau să forțeze portiera unui autoturism parcat pe via Carducci din localitatea Trieste, pentru a sustrage bunuri de valoare. Simțul civic al românului s-a activat!

Erou român reținut în Italia

Românul, despre care presa scrie că are 25 de ani, s-a dus la cei trei tineri și cu un curaj nebun a început să-i facă să renunțe la planul lor. Cei trei l-au împins pe acesta, apoi au luat-o la fugă. Românul nu s-a mulțumit doar cu faptul că cei trei au renunțat la jaf, ci a vrut ca aceștia să răspundă pentru fapta lor, așa că a început să-i alerge, dar și să-i bată cu un cablu industrial.

Nu se știe încă cine a sunat la poliție, dacă a fost tânărul român sau vreun alt martor, cert este că o patrulă a intervenit imediat și i-a săltat pe cei trei infractori: o fată de 18 ani din Serbia, un băiat de 19 și un altul de 20 de ani, din Kosovo.

Erou roman retinut in Italia
Erou roman retinut in Italia

A oprit un jaf asupra unui autoturism

Polițiștii italieni au găsit asupra fetei reținute și un telefon mobil care nu îi aparținea. Cei trei au fost reţinuţi pentru tentativa de furt şi deținere ilegală de bunuri furate.

La venirea polițiștilor eroul din România le-a explicat oamenilor legii exact ceea ce s-a întâmplat, cum a văzut infracțiunea și cum a acționat de unul singur, iar carabinierii au decis că acesta trebuie să fie rețnut și el, pentru deținere ilegală a unei arme albe, respectiv cablul industrial cu care i-a bătut pe infractori.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...