Kamara o face praf pe Corina Caciuc. Ce a ţinut cântăreţul să îi transmită lui Reghecampf: „Urgent!”

Andrei Cezar, Alexandru Zanfirescu 29.11.2021, 16:49
Kamara o face praf pe Corina Caciuc. Ce a ţinut cântăreţul să îi transmită lui Reghecampf: „Urgent!”

Kamara, component al formației Alb Negru, a vorbit despre relație pe care el ar fi avut-o cu actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc. Cântărețul a dezvăluit cum a cunoscut-o pe aceasta și cât timp a stat cu tânăra care ar urma să îi dăruiască lui ”Reghe” un copil.

Ce spune Kamara despre Corina Caciuc

Cântărețul formației Alb Negru nu vrea să mai audă de subiectul ”Corina Caciuc” și a clarificat pentru ultima dată lucrurile, astfel încât lumea să nu mai speculeze. Kamara spune că a cunoscut-o pe tânără la Călimănești, când se afla în turneu cu trupa.

Formația mea avea turneu prin țară. Habar nu am cum s-a descurcat să ajungă la scenă spunându-mi că e mare fană a mea, că toată viața a visat să mă cunoască. Eram la Călimănești și nici nu știam de unde era! La concertele noastre erau mii de femei. Ulterior am aflat că e din Deva. Nici nu am întrebat-o cum o chema!

După concert, noi trupa, mergem împreună să mâncăm și să facem programul pentru următorea cântare. Nici nu mai rețineam dacă e cu noi sau nu. Eram și sunt concentrat pe muzică dintotdeauna. Fiind axat mereu pe creație câteodată par absent și visător.”, a declarat Kamara pentru realitateasportivă.net.

”Am văzut-o de câteva ori când o chemam pe la mine”

Kamara a adăugat că nu a fost niciodată îndrăgostit de Corina Caciuc și că tot ce a contat și contează pentru el în viață sunt copii și muzica, în timp ce relațiile pe care le-a avut sunt trecute la capitolul ”distracție”. Cântărețul a mărturisit că nu a locuit împreună cu tânăra, dar că a chemat-o de câteva ori la el.

Eu nu am locuit cu fata asta. Am văzut-o sporadic de câteva ori cred când o chemam pe la mine: cele două seri petrecute la Călimănești si parcă una la mare, una la București și, ultima, la Ploiești. Atât. Niciodată mai mult de o noapte! Niciodată nu a intrat în casa mea. Chiar mi-am adus aminte. Acum un an când am vorbit chiar i-am trimis filmulețul și pozele neștiind că este amanta lui Reghe.”, a mai spus Kamara.

Kamara o face praf pe Corina Caciuc. Ce a tinut cantaretul sa ii transmita lui Reghecampf: „Urgent!”

Sfat de la Kamara pentru ”Reghe”: ”Să-și vadă de familia lui, urgent!”

Artistul a ținut să îi dea și un sfat antrenorului de la Universitatea Craiova. Kamara îi transmite lui Reghecampf să revină la familia sa și să renunțe la relația cu tânăra Corina.

Cred că orice prieten familist sau tată ar da același sfat. Familia și copiii sunt tot ceea ce contează pe Pământ. Respectul este primordial într-o familie și faptul că-l știu pe Bebeto (n.r. fiul lui Reghecampf) de la botez m-a făcut să îi transmit și eu ceea ce toți prietenii au făcut-o. Să-și vadă de familia lui urgent.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au o relație de mai bine de un an. Cei doi s-ar fi cunoscut când ”Reghe” antrena în Emiratele Araba Unite. Potrivit informațiilor apărute în presa tabloidă, Corina Caciuc ar fi însărcinată, urmând ca în primăvara anului viitor să îi dăruiască lui Laurențiu Reghecampf un copil.

Urmăriți Impact.ro și pe