Laurenţiu Reghecampf, discuţie halucinantă cu o fostă prietenă de-ale Corinei Caciuc. Nici nu îţi vine să crezi că e el: „Mă ameninţaţi?”

Ana Anitoiu 24.11.2021, 18:58
Laurenţiu Reghecampf, discuţie halucinantă cu o fostă prietenă de-ale Corinei Caciuc. Nici nu îţi vine să crezi că e el: „Mă ameninţaţi?”

Laurenţiu Reghecampf a avut o discuţie halucinantă cu o fostă prietenă de-ale Corinei Caciuc, care a înregistrat convorbirea telefonică. Antrenorul Universității Craiova este aproape de nerecunoscut în acea conversație ce a avut loc în urmă cu câteva luni, când nu devenise oficială despărțirea lui de Anamaria Prodan.

Ce discuție a avut Laurențiu Reghecampf cu o fostă prietenă de-ale Corinei Caciuc

Laurențiu Reghecampf ar fi sunat-o pe o fostă prietenă de-ale iubitei sale în urma unui conflict izbucnit între cele două. După ce ar fi fost apelată de un jurnalist, tânăra ar fi fost amenințată de noua parteneră a antrenorului.

În timpul apelului telefonic pe care l-a primit de la Reghecampf, femeia i-a spus de mai multe ori că se simte amenințată, în contextul în care el insista că se vor cunoaște la o cafea sau un suc, deși ea nu îi acceptase invitația. Ulterior fosta prietenă a Corinei Caciuc ar fi fost convinsă chiar de Anamaria Prodan să nu depună o plângere pe numele lui.

”Reghecampf: De ce dai tu mesaj? Cine te pune pe tine să dai mesaj?

Fata: Dar nu mă pune nimeni să dau niciun mesaj în primul şi în primul rând, în al doilea rând în calitate de…

Reghecampf: Numai o secundă, ascultă-mă o secundă. Eu nu te sun să te ameninţ.

Fata: Corina mi-a dat mesaj că mă bagă la hărţuire, la ameninţări. Păi, cu ce am hărţuit şi cu ce am ameninţat, că nu înţeleg. Faptul că am ţinut cont de o prietenie pe care eu am avut-o cu ea, da, că eu am avut o prietenie cu ea…

Reghecampf: Uită de prietenia asta cu ea!

Fata: Nu mă cunoaşteţi, iar eu nu am de ce să beau cafea cu dumneavoastră”, a fost o parte din discuție.

Laurentiu Reghecampf, discutie cu o fosta prietena de-ale Corinei Caciuc
Laurentiu Reghecampf si iubita lui

Laurențiu Reghecampf a spus că nu știe cine este Corina Caciuc

De asemenea, în timpul convorbirii telefonice, Laurențiu Reghecampf a spus că nu știe cine este Corina Caciuc. În plus, antrenorul a suspectat că femeia lucra pentru o publicație, dar ea a negat, spunându-i că vorbea în felul acela pentru că avea școală – facultate și master. Pe tot parcursul discuției, tehnicianul a insistat că îl va cunoaște personal, la o cafea sau un suc, în ciuda faptului că ea a refuzat constant.

”Fata: Dar de ce aş vrea să vă cunosc.

Reghecampf: O să vezi…

Fata: Mă ameninţaţi acum?

Reghecampf: Doamne fereşte. Eu te-am invitat la o cafea. (…)

Reghecampf: Deranjezi oameni pentru anumite telefoane pe care tu le primești eu îți spun ție să te abții și să îți vezi de viața ta și de facultatea și masterul tău. Păstrează-ți memoriile și amintirile pentru tine. Nu interesează pe nimeni ce spui tu. Eu nu te-am sunat decât în calitate de prieten, doar am vrut să te invit la o cafea sau un suc, să încercăm să rezolvăm mici probleme care nu o să ajute pe nimeni”, a fost un alt fragment din conversația telefonică.

În ciuda încercărilor pe care le-a făcut Anamaria Prodan de a-l recâștiga, Laurențiu Reghecampf a rămas hotărât să încheie căsnicia cu ea și să se dedice relației pe care o are cu noua sa iubită, Corina Caciuc. În plus, tehnicianul în vârstă de 46 de ani și această femeie vor deveni în curând părinți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...