Kamara a dezvăluit cine câștigă Survivor România 2023. A făcut anunțul chiar în direct: „M-a uimit”

Badea Violeta 03.05.2023, 12:57

Kamara a făcut parte din echipa Faimoșilor, la Survivor România 2023. Artistul a fost eliminat în ediția difuzată pe 12 aprilie, iar acum a spus cine crede că va câștiga competiția din Republica Dominicană. Iată pe cine vede favorit fostul concurent!

Noi dezvăluiri ale lui Kamara după ce a fost eliminat de la Survivor România. Pe cine vede câștigător?

Kamara a fost invitat, de curând, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, unde a făcut noi dezvăluiri. De asemenea, artistul a spus cine crede că va câștiga Survivor România 2023.

Acesta a părăsit competiția din Republica Dominicană în ediția din 12 aprilie, fiind nominalizat de întregul trib. Cântărețul și-ar fi dorit foarte mult să câștige emisiunea pentru fiul său, Leon, dar visul i-a fost spulberat de către publicul suveran, care a decis să-l trimită acasă. Acum, Kamara a spus cine crede că va câștiga marele premiu.

„Înainte să plec, ne-am adunat și am stat de vorbă eu, Carmen, Ștefania și Krișan. Eu i-am spus: Carmen, eu pe tine te văd câștigătoare! Tu ai ceva anume care mă face să cred că poți să câștigi.

Ești foarte implicată în show-ul ăsta, nu ești ascunsă, ești bună pe traseu și cred că ai datele necesare pentru a fi printre finaliști. Eu mi-aș dori să câștige Carmen, dacă nu să câștige Ștefania. M-a mișcat foarte tare povestea ei. Știu cum a crescut și m-a uimit lupta acestui copil.”, a spus artistul, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Citește și Motivul pentru care Adina Halas refuză ”Survivor” și ”America Express”: ”Sunt scârbofilă, n-aș rezista!”. Sfaturi pentru Kamara și Iftimoaie, care au slăbit 20 kg. EXCLUSIV!

Kamara 1
Kamara

Alin Chirilă este de aceeași părere

Nu doar Kamara crede că blondina va reuși să pună mâna pe marele trofeu al competiției, ci și Alin Chirilă. Fostul războinic este de părere că lupta pentru marele trofeu s-ar putea da între Ștefania și Carmen.

„Eu cred că va fi o finală a fetelor. M-am uitat pe statistici și am văzut că Ștefania a scăzut pe punctaj în ultima perioadă. Eu o susțin pe Ștefania să câștige, însă cine cred eu că va câștiga, din păcate, este Carmen”, a precizat luptătorul de MMA.

Citește și Kamara și Cristi Mitrea și-au spus vorbe grele, în direct, la Măruță. „La muncă și nu la cerșit” / „O să vă rog frumos să îl calmaţi pe-ăsta micu’”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...