Kamara și Cristi Mitrea și-au spus vorbe grele, în direct, la Măruță. „La muncă și nu la cerșit” / „O să vă rog frumos să îl calmaţi pe-ăsta micu'”

Badea Violeta 18.04.2023, 17:15

Scandal monstru în platoul emisiunii „La Măruță” între Kamara și Cristi Mitrea. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, s-au contrazis și s-au certat ca la ușa cortului. Totul s-a întâmplat în direct la Pro TV, în fața a milioane de telespectatori. Iată ce vorbe și-au aruncat cei doi invitați ai lui Cătălin Măruță!

Scandal uriaș între Kamara și Cristi Mitrea. Cei doi s-au certat în direct la TV

Un nou scandal a izbucnit în showbiz-ul autohton! După ce Cristi Mitrea l-a numit pe Kamara „lup moralist și ipocrit” în timp ce acesta se afla în Republica Dominicană, fostul concurent de la Survivor a avut șansa de a-i da replica luptătorului de Jujitsu și de MMA.

Marți, 18 aprilie, fostul Faimos, proaspăt reîntors în țară după ce a fost eliminat de la Survivor România, a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, unde a dat ochii cu Cristi Mitrea.

Așa cum era de așteptat, la un moment dat, spiritele s-au încins între cei doi. Kamara și Cristi Mitrea și-au aruncat cuvinte extrem de grele la adresa familiilor lor, în special a celor doi copii pe care îi au.

Soțul Andrei a încercat să aplaneze conflictul, dar eforturile sale au fost în zadar. Artistul și sportivul nu au ținut cont de nimic și s-au certat ca la ușa cortului.

„Kamara: „Eu măcar sunt trecut în certificatul de naştere al copilului meu”.

Mitrea: „Aşa pot să-ţi zic şi eu că dacă ne-am duce la muncă, şi nu la cerşit pe la emisiuni, copilul ar fi mai bine”.

Kamara: Percepţia oamenilor e diferită în funcţie de unde au de susţinut o persoană. Pe profilul meu mă susţin, în altă parte nu. O să vă rog frumos să îl calmaţi pe asta micu’ de aici, să-i dați niște Xanax!

Cătălin Măruță: Kamara, dar de ce vorbești așa?

Kamara: M-a atacat! Vreau să vin în emisiune să vorbesc, să spun ce am de zis… Măcar 10 minute!

Mitrea: Nu am voie să comentez aici, nu mai e timp, dar vorbim după emisiune, stai liniștit.

Kamara: Asta ce e, o amenințare?”, a fost dialogul celor doi de la Pro TV.

Citește și Nu-l iartă! Pe cine face praf Kamara după ce a revenit de la Survivor: „Îmi doresc să nu mai am de-a face cu el niciodată”!

Kamara
Kamara

Câţi bani a câştigat Kamara după Survivor

Săptămâna trecută, Kamara a părăsit Survivor România, după ce a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului suveran. Artistul a rezistat în jungla dominicană nu mai puțin de 13 săptămâni și pentru fiecare săptămână petrecută în junglă ar fi încasat nu mai puțin de 3000 de euro, ceea ce înseamnă că fostul Faimos ar fi plecat acasă cu suma de 39.000 de euro, conform celor de la Click!.

„Domnul Dan, sunt împărţit în momentul de faţă pentru că nu mi-am îndeplinit misiunea de tată, dar am îndeplinit-o pe cea de bărbat. Sunt sigur că fiul meu este mândru de mine, am plecat cu ideea de a câştiga.

Mi-a zis să fiu puternic, să mă întorc sănătos acasă, mi-a spus Leon înainte de a a pleca. Mă întorc acasă mândru, nu sunt supărat pe nimeni, nu sunt trist.

Vă mulţumesc tuturor celor care au luat parte la această aventură. Plec cu inima împăcată, nu am supărări!”, a spus Kamara în ultimul său Consiliu de eliminare.

Citește și Scandal la Survivor România 2023 după eliminarea lui Kamara. Sunt acuzații grele!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...