Survivor România 2023, favoriți. Cine are cele mai mari șanse la marele premiu?

Emanuela Pană 22.04.2023, 10:15
Survivor România 2023, favoriți. Cine are cele mai mari șanse la marele premiu?

Survivor România, show-ul de supraviețuire românesc, se apropie de marea finală, iar tensiunea și emoțiile ating cote maxime. Cu doar câțiva concurenți rămași în competiție, emisiunea de la PRO TV ține telespectatorii cu sufletul la gură. Află mai multe despre Survivor România 2023, favoriți.  

Survivor România 2023 se apropie de final  

„Survivor România“ a debutat la PRO TV pe 9 ianuarie, iar, de atunci, Războinicii și Faimoșii se luptă pentru a pleca acasă cu marele premiu, dar și cu titlul de învingător. În timpul petrecut în Dominicană, concurenții au fost nevoiți să facă față atât probelor dificile, cât și tensiunilor care au apărut în câmp.  

Traseele grele și istovitoare i-au triat pe concurenți, care au rămas într-un număr mic în competiție. În aceste condiții, fanii își întorc privirea spre favoriți și „calculează“ șansele acestora de a câștiga marea competiție.  

Ultimul concurent eliminat de la „Survivor România 2023“ este Alin Chirilă, fostul războinic părăsind competiția din Republica Dominicană în ediția de miercuri, 19 aprilie 2023. Înainte de a-și lua rămas bun de la colegii săi, luptătorul MMA a vorbit despre experiența sa în concurs, afirmând: „M-am distrat la Survivor, totul e foarte intens“.  

Înainte de Paște a fost eliminat și Kamara, însă cântărețul nu a plecat singur din Dominicană, ci alături de Ionuț Iftimoaie. În drumul cu avionul spre țară, cei doi s-au evitat. Fostul kickboxer a părăsit competiția din motive familiale.  

Citește și: Mărturisire neașteptată la Survivor România 2023. Un concurent a recunoscut drama prin care a trecut. „Cel mai mare impas

Survivor România 2023, favoriți  

Favoriții show-ului de supraviețuire au cote interesante, iar fanii „Survivor“ pot urmări evoluția acestora în timp real. La momentul transmiterii acestei știri, cei mai bine plasați concurenți la pariuri sunt Darius Ursa, cu o cotă de 5.00, urmat de Carmen Grebenișan, cu o cotă de 6.00, și de Andrei Krisan, Ștefania Stănilă și Robert Moscalu, cei trei având cote de 7.00.  

În spatele lor urmează Bianca Patrichi, cu o cotă de 10.00. Cele mai mici șanse de a se impune la „Survior“ le au războinicele Alexandra Porkolab, cu o cotă de 15.00, și Alexandra Ciomag, cu o cotă de 20.00. 

În ceea ce privește eliminările recente, Alin Chirilă a fost ultimul concurent care a părăsit competiția din Dominicană, acesta primind cele mai puține voturi din partea publicului. Anunțul a fost făcut de prezentatorul show-ului, Daniel Pavel: „Concurentul care părăsește «Survivor România 2023» e Alin Chirilă. Pentru tine, Survivor România se oprește în acest consiliu“.  

După ce a aflat că părăsește concursul, Alin Chirilă a făcut primele declarații: „Da, domnul Dan. Să vă spun sincer am simțit-o. Am avut un sentiment care mi-a prezis oarecum acest moment. Exact înainte de jocul de imunitate câștigat de Robert, cu o zi înainte, am visat toată această schemă și așa s-a și întâmplat. Am zis că nu e real, dar exact așa s-a întâmplat“.  

Când va avea loc marea finală Survivor 2023?  

Finala „Survivor România 2023“ ar urma să aibă loc în luna mai, în urma unui calcul simplu. Dacă în urma Consiliului de Eliminare din ediția de miercuri (19 aprilie) au mai rămas 9 concurenți, miercurea viitoare (26 aprilie) va mai pleca unul și, implicit, vor rămâne 8 concurenți.  

Pe 3 mai vor mai fi doar 7 concurenți în competiție, iar pe 10 mai vor mai rămâne doar 6. Ritmul eliminărilor va fi unul accelerat, așa cum s-a întâmplat, de altfel, și în sezoanele trecute, astfel că vor exista consilii de eliminare zilnice. Prin urmare, marea finală va fi, potrivit calculelor, pe data de 24 mai.

Vezi și: Câte kilograme a pierdut Ionuț Iftimoaie la Survivor România? Competiţia l-a transformat radical, parcă nu mai este el

Cum te poți înscrie la Survivor România 2024? 

Vrei să faci parte din următorul sezon al show-ului de supraviețuire românesc „Survivor 2024“ și nu știi cum? Îți prezentăm, în cele ce urmează, pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a te putea înscris în concurs.  

Survivor Romania 2023 favoriti
Cum se fac inscrierile pentru Survivor Romania 2024

Dacă selecțiile pentru echipa Faimoșilor se fac diferit, așteptarea a luat sfârșit în privința echipei albastre, întrucât pașii pe care trebuie să-i parcurgi au ieșit la iveală. Așadar, un prim criteriu ar fi condiția fizică de invidiat, alături de motivația necesară pentru a rezista timp de câteva luni în condiții dure. 

Înscrierile se fac pe site-ul talent.protv.ro, unde cei care vor să ia parte la experiența din Dominicană sunt întâmpinați de următorul mesaj: 

„Ai o rezistență fizică de neegalat. Mental ești de nezdruncinat. Ai abilități de strateg și spirit de învingător. Ești ca acasă într-un mediu ostil, departe de civilizație. 

Lipsurile și obstacolele sunt pentru tine doar ocazii să arăți că limitele pot fi depășite. Dar ai ce trebuie să câștigi Survivor, cel mai dur reality show din lume? E timpul să afli! Înscrie-te acum!“.  

Ce întrebări conține chestionarul?

După introducerea datelor legate de nume, prenume, pașaport valabil, conturi pe rețele de socializare, școala absolvită, etc., potențialii concurenți trebuie să răspundă la o serie de întrebările cu privire la competiția „Survivor România“, după cum urmează:  

  • Dacă vei câștiga premiul, ce intenționezi să faci cu banii? 
  • Ești fumător? Dacă da, câte țigări fumezi pe zi? 
  • Ce sporturi practici? Specifică gradul de performanță. 
  • Ai probleme de sănătate, iei medicamente în mod regulat, ai alergii? 
  • Știi să înoți? Dacă da, care este nivelul? 
  • De ce vrei să participi la SURVIVOR? 
  • Care sunt atuurile pe care te bazezi pentru a participa la SURVIVOR? 
  • Caracterizează-te în 3 cuvinte. 
  • Dacă vei primi șansa de a participa la SURVIVOR ca și concurent, ce crezi că te va pune în dificultate cel mai mult? Dar cel mai puțin? 
  • Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut până acum? 
  • Care este cea mai nefericită situație prin care ai trecut? 
  • Care este cel mai fericit moment pe care l-ai trăit? 
  • Care este cel mai interesant lucru pe care îl poți povesti despre tine? 
  • Cunoști pe cineva care s-a înscris la SURVIVOR? Dacă da, care este relația cu această persoană și cum se numește? 
  • Ai mai aplicat/participat la vreun alt program TV? Dacă da, detaliază. 
Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...