Jose Mourinho îl vrea pe Ianis Hagi la AS Roma. Suma pe care e dispus să o plătească, una uriaşă

Andrei Cezar 24.09.2021, 12:22

Toate drumurile duc la Roma! Ianis Hagi este dat ca și transferat din iarnă la echipa antrenată de Jose Morinho. ”The Special One” a fost cel care a solicitat oficialilor clubului din capitala Italiei să îl transfere pe mijlocașul român în următoarea perioadă de mercato.

Ianis Hagi, aproape de transferul carierei. Internaționalul român este dorit insistent de Jose Mourinho la AS Roma

După o perioadă de indisponibilitate de două săptămâni, timp în care a fost în izolare din cauza infecției cu virusul SARS-COV-2, Ianis Hagi a revenit la Rangers mai motivat ca niciodată. În primul meci disputat de elevii lui Steven Gerrard, cel din Cupa Ligii împotriva lui Livingston, jucătorul român a fost introdus în repriza a doua. El a reușit, în primele minute după ce a intrat pe teren, să schimbe soarta partidei, oferind o pasă de gol la reușita lui Roofe. Meciul s-a terminat 2-0, după golul înscris de Merlos în minutul 63.

Prestația șeptarului lui Rangers a fost lăudată și de jurnaliștii scoțieni. Publicația Rangers Review i-a dedicat un articol elogios, spunând despre fiul ”Regelui” că ”numele său este sinonim cu eleganța în fotbal”.

Ianis Hagi este atent monitorizat de cluburile mari din Europa. Recent, a apărut informația potrivit căreia AS Roma l-ar vrea transferat în ianră pe mijlocașul celor de la Ranger. Potrivit sport.ro, Jose Mourinho l-ar fi pus în fruntea listei de priorități pentru următoarea pauză de mercato, însă prețul cerut de clubul scoțian nu este deloc de neglijat.

Jose Mourinho il vrea pe Ianis Hagi la AS Roma. Suma pe care e dispus sa o plateasca, una uriasa
Jose Mourinho il vrea pe Ianis Hagi la AS Roma. Suma pe care e dispus sa o plateasca, una uriasa

Ce sumă trebuie să plătească AS Roma în schimbul lui Ianis Hagi

Inais Hagi a evoluat pentru Rangers în 65 de meciuri și a marcat 13 goluri. Capitolul la care stă cel mai bine este cel al paselor decisive. Mijlocașul român a oferit nu mai puțin de 19 assist-uri până acum. Hagi jr. este cotat în momentul de față la 6,5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Clubul de pe Ibrox Park nu este dispus să îl lase să plece sub suma de 20 de miliaone de euro, însă AS Roma este pregătită să facă acest sacrificiu financiar în iarnă.

De la venirea lui ”The Special One” pe Stadio Olimpico, lotul de jucători al Romei a cunoscut modificări importante. În această vară, clubul din capitala Italiei a cheltuit aproape 100 de milioane de euro pentru jucători precum Tammy Abraham, Eldor Shomurodov, Matias Vina, Rui Patricio sau Bryan Reynolds, și a renunțat la nume importante din ultimii ani: Pau Lopez, Cengiz Under, Bruno Peres, Edin Dzeko sau Pedro.

În cazul în care transferul său la AS Roma se va realiza, Ianis Hagi ar deveni cel mai scump jucător român din istorie. El i-ar devansa astfel pe Adrian Mutu, transferat de Chelsea pentru 19 milioane de euro și pe Cristi Chivu, transferat la AS Roma în schimbul a 18 milioane de euro.

”Giallorossi” nu sunt singurii care s-au interesat de serviciile lui Ianis Hagi. În ultimele luni, echipe precum Sevilla și Lazio și-au manifestat și ele dorința de a-l aduce pe jucătorul român, însă prețul solicitat de Rangers a fost peste posibilitățile financiare ale celor două cluburi. 

Urmăriți Impact.ro și pe