Motivul pentru care Ianis Hagi și-a plătit un avion personal. A fost dat de gol în direct la TV

Andrei Cezar 24.09.2021, 10:08
Motivul pentru care Ianis Hagi și-a plătit un avion personal. A fost dat de gol în direct la TV

Ianis Hagi a revenit pe teren după o perioadă de două săptămâni în care a fost indisponibil din cauza infectării cu Covid-19. Introdus de Steven Gerrard în a doua repriză a meciului Rangers – Livingston 2-0, din sferturile Cupei Ligii, fiul regelui s-a făcut imediat remarcat. La doar câteva zeci de secunde după ce a intrat pe teren, a oferit o pasă decisivă la primul gol marcat de Rangers. Prestația sa a fost una foarte bună, mai ales că Ianis nu a făcut decât un singur antrenament de la revenire.

Ianis Hagi, prestație de senzație la revenirea pe teren după ce s-a vindecat de Covid

Mijlocașul român a trecut cu bine peste perioada de izolare în care a fost nevoit să stea timp de două săptămâni din cauza infecției cu noul coronavirus și a revenit mai motivat ca niciodată. Ajuns în Scoția marți dimineață cu un avion privat închiriat chiar de el, Ianis Hagi nu a făcut decât un singur antrenament alături de colegii săi, înaintea partidei de pe Ibrox Park.

În sferturile de finală ale Cupei Ligii, în care Rangers a eliminat-o pe Livingston, scor 2-0, internaționalul român a fost introdus în repriza a doua de Steven Gerrard. El și-a arătat valoarea imediat de cum a intrat pe teren. Ianis a oferit o pasă decisivă la golul marcat de Roofe. Hagi jr. a avansat în flancul drept, a pătruns în careu și a pasat superb în fața porții printre picioarele unui adversar. În minutul 63, Merlos a marcat și el, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru Rangers.

Fostul mare internațional român Ilie Dumitrescu a rămas impresionat de determinarea șeptarului lui Rangers și de dorința sa de a reveni cât mai repede la o formă foarte bună, după perioada de indisponibilitate. ”Mister” a citit în direct, în cadrul unei emisiuni televizate, mesajul pe care Gică Hagi i l-a trimis, în care ”Regele” i-a explicat cum au decurs lucrurile pentru Ianis în ultimele zile.

Motivul pentru care Ianis Hagi si-a platit un avion personal. A fost dat de gol in direct la TV
Motivul pentru care Ianis Hagi si-a platit un avion personal. A fost dat de gol in direct la TV

Ilie Dumitrescu ”E extraordinar!”

Sunt impresionat de mesajul ăsta, apropo de Ianis. Deci copilul și-a plătit avion personal și a ajuns luni spre marți (n.r – în Scoția), a făcut un singur antrenament și practic, cu un singur antrenament, a intrat 45 de minute și chiar a făcut diferența.

E un lucru extraordinar. Nu știam lucrul ăsta. Mi-a scris Hagi. Uite cât își dorește, s-a antrenat aici, a ținut dietă, e profesionist. Au fost surprinși după pauza asta. Bravo lui! Un copil cuminte și cu o educație profesională extraordinară”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

Ianis Hagi a fost testa pozitiv cu noul coronavirus în antonamentul naționalei, înaintea partidei din preliminariile CM 2022 contra Mecedoniei de Nord și a stat în izolare timp de două săptămâni.

Urmăriți Impact.ro și pe