Jennifer Lopez, fana Annei Lesko? Cum a ajuns artista româncă pe Youtube-ul lui J.Lo

Andreea Bisinicu 13.11.2020, 08:10
Jennifer Lopez, fana Annei Lesko? Cum a ajuns artista româncă pe Youtube-ul lui J.Lo

Jennifer Lopez, fana Annei Lesko? Cum a ajuns artista româncă pe Youtube-ul lui J.Lo. Fanilor nu le-a venit să creadă. Ai putea și tu să fii în locul ei, la fel de ușor.

Cum a ajuns Anna Lesko într-un clip de-al lui Jennifer Lopez

Te întrebi cum a ajuns Anna Lesko într-un clip urcat pe contul de Youtube al faimoasei Jennifer Lopez? Nu, nu sunt rude. Nici nu se cunosc personal. Se pare, însă, că J.Lo este fana frumoasei roșcate de origini ucrainiene.

Ce au cele două dive în comun? Ambele sunt superbe. Ambele sunt talentate. Ambele sunt senzuale și au cariere în muzică. Totul a pornit de la o provocare lansată pe platforma TikTok.

Acum aproximativ două luni, Jennifer Lopez a lansat o piesă latino care se numește „Pa Ti”, o colaborare cu artistul Maluma. Melodia a devenit rapid hit, cu peste 23 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Ca urmare, J.Lo a lansat o provocare de dans pe TikTok. Ce înseamnă asta? Oameni din toate colțurile lumii s-au filmat când dansau, urmând coregrafia din videoclipul original al piesei, și s-au postat pe conturile lor personale de Tiktok, cu eticheta #patichallenge.

Cum a ajuns Anna Lesko pe Youtube-ul lui Jennifer Lopez. La final, cele mai bune mișcări au fost selectate într-un colaj video și urcate pe contul oficial al artistei americane, urmărit de 13,7 milioane de utilizatori. Anna Lesko a impresionat-o pe Jennifer Lopez, pentru că ea este una dintre cei norocoși care apar în această compilație video.

Îmbrăcată într-o rochie cu umerii goi, cu un decolteu generos, un batic pe cap și machiată discret, frumoasa Anna Lesko dansează în timp ce frământă coca, pe o masă din bucătărie. Așa gospodină mai zicem și noi!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko)

Cu câți bărbați a făcut amor Anna Lesko

Anna Lesko a fost, dintotdeauna, una dintre cele mai sexy și controversate vedete feminine de la noi. Dezinvoltura, exuberanța și lipsa de inhibiții au transformat-o în una dintre preferatele întregii suflări masculine din România.

În cadrul competiției „Ferma” de pe PRO TV, diva a făcut dezvăluiri picante. În timp ce se juca „adevăr sau provocare”, Anna Lesko a dezvăluit cu câți bărbați s-a culcat până acum.

Răspunsul artistei a fost unul sincer și dezinvolt, așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată. Cifra magică este 11:

„10. Nu, 11 parteneri sexuali diferiţi am avut până acum”, a răspuns Anna Lesko, fără să stea prea mult pe gânduri.

Asta nu e tot. Focoasa divă a încins spiritele și a aprins imaginația bărbaților din „Ferma”, atunci când s-a sărutat, în direct, cu Viviana Sposub, colega ei de platou și iubita actorului George Burcea.

Urmăriți Impact.ro și pe