Anna Lesko, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre plecarea la Ferma de la PRO TV. De ce îi este atât de greu

Iancu Andreea 10.08.2020, 12:41
Anna Lesko, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre plecarea la Ferma de la PRO TV. De ce îi este atât de greu

Este una dintre cele mai senzuale vedete din România. Deși are 41 de ani, Anna Lesko, moldoveanca de peste Prut, este o prezență constantă în showbiz-ul nostru. Fanii săi o pot urmări în prezent în cadrul emisiunii “Falsez pentru tine”, dar și într-un nou sezon la „Ferma, orășeni versus săteni”. Vedeta a mărturisit cu lacrimi în ochi cum va fi plecarea la Ferma.

Anna Lesko, dezvăluiri inedite, înainte de show-ul de la Pro TV

Cântăreața este o femeie extrem de senzuală, care reușește să cucerească bărbații dintr-o privire. Cu toate acestea, ea nu este departe de experiențele tipice de om care a petrecut timp la țară. În copilărie, Anna obișnuia să petreacă mult timp la bunici.

Am enorm de multe amintiri din copilărie. Petreceam timp atât la bunicii din partea mamei, care era ucraineancă, cât şi la cei din partea tatălui, care era moldovean. Dimineţile încep aparte la ţară, mirosul de verde pe care-l simţeam pentru că bunica deja hrănea animalele şi adăuga iarbă, aşa că toată curtea mirosea a mâncare pentru animăluţe. Pe lângă casă, mirosea a căpşuni, a prune, aveam foarte multă viţă-de-vie şi, când adia vântul, era superb. Totodată, îmi aduc aminte de mirosul de pământ proaspăt arat. Pe mine nu mă deranja, aşa zisa mizerie de la ţară, mai degrabă mă deranjează cea din metropolă, povestește Anna, conform click.ro.

Deși este familiarizată cu viața de la țară, Anna mărturisește, cu lacrimi în ochi, că îi va lipsi foarte mult fiul său. Potrivit interviului acordat celor de la click.ro, Anna Lesko consideră că este o mare provocare experiența de la Ferma.

E o mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Ştiu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă!

Adam, fiul Annei Lesko
Adam, fiul Annei Lesko

Cum a trecut Anna Lesko peste perioada de izolare

Vedeta mărturisește că a fost extrem de dificil să treacă peste perioada petrecută în izolare. Astfel, în timpul stării de urgență, Annei i s-au anulat toate concertele și evenimentele. Cu toate acestea, artista a putut merge la studio pentru a înregistra piese.

Cred că cel mai dificil a fost şi este acesta, al pandemiei. Mi s-au anulat toate concertele şi, deşi, la studio am putut merge şi am putut înregistra, ceva îmi lipseşte. Faptul că încă nu se întrevăd concerte, mă face să mă axez mai mult pe creaţie, în acest moment. Îmi lipseşte scena, energia debordantă pe care mi-o oferea publicul, nu se poate compara cu nimic. Atâţia ani mi-am hrănit sufletul aşa, iar acum sunt nevoită să stau departe de ei şi să mă concentrez doar pe mediul online.

Pe de altă parte, vedeta a dezvăluit pentru click.ro că își ocupă mereu timpul cu câte ceva. Cel mai des petrece momente importante cu Adam, fiul său.

Nu prea am timp liber. De mult ori, mă întreb cum de trece o zi, o săptămână, o lună atât de rapid. Oricând am timp, stau cu Adam şi repet cu el limba mea maternă, rusă. Gătesc, fac curat, am grijă de casa mea şi lansez şi piese. Aşa mi-a fost mereu viaţa, dar nu regret.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...