Iubita lui Ronaldo, protagonista unui video care a strâns peste 8 milioane de vizualizări. Imagini de senzație cu Georgina Rodriguez

Marian Cărăvan 14.07.2020, 12:16

Iubita lui Cristiano Ronaldo a încins internetul în ultimele zile, cu un video de senzație postat pe rețelele de socializare. Opt milioane de vizualizări și o avalanșă de comentarii au făcut ca Georgina Rodriguez să-l eclipseze, pe moment, pe starul portughez de la Juventus.

Georgina Rodriguez, protagonista unui video care a strâns 8 milioane de vizualizări

Cristiano Ronaldo a avut o concurență serioasă zilele trecute pe rețelele de socializare, după ce iubita sa a postat un videoclip filmat la un antrenament în aer liber. Spanioloaica născută la Buenos Aires pe 27 ianuarie 1994 a încins internetul cu aceste imagini, iar postarea sa a dus la un adevărat „tsunami” în zona de comentarii. Fotomodelul a reușit să devină, cel puțin pentru câteva zile, mai faimoasă decât fotbalistul de la Juventus.  Peste 8 milioane de vizualizări reprezintă un adevărat succes pe rețelele de socializare. Văzând imaginile, fanii iubitei lui Ronaldo au reacționat imediat.

„Mișcări incredibile!”, „E impresionat, într-adevăr. Dar unde e Cristiano?”, au scris unii dintre urmăritori.

Un alt comentator a spus, pur și simplu, că Ronaldo este ”un băiat norocos” pentru că e partenerul de viață al Georginei Rodriguez.

„Când vrei să te antrenezi, dar ajungi să te prostești!”, a scris Georgina Rodriguez în descrierea clipului care a făcut senzație pe rețelele de socializare.

Cine este Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez este, de mai bine de trei ani, partenera de viaţă a lui Cristiano Ronaldo. Cuplul are o fetiţă, Alana Martina (2 ani), dar modelul îi creşte şi pe ceilalţi trei copii ai starului portughez: Cristiano jr. (10 ani) şi gemenii Eva Maria şi Mateo (3 ani).

Georgina s-a întâlnit prima oară cu Cristiano într-un magazin de haine din Madrid, unde lucra, în 2016.

Iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo a declarat că se consideră o persoană dedicată familiei, că iubeşte să îşi petreacă timpul liber cu animalele sale de companie şi cu copii, recunoscând că aceştia sunt marile sale pasiuni.

„În viaţa de zi cu zi, îmi place să am grijă de mine făcând sport şi ţinând o dietă echilibrată. Încerc că mănânc produse naturale şi să evit mesele grele şi urmez o dietă mediteraneeană. Nu urmez diete drastice pentru că îmi place să îmi fac din când în când poftele. Sunt realmente o persoană dedicată familiei. Iubesc copiii, natura şi animalele”, spunea ea la începutul relației cu Cristiano Ronaldo.

După clipul care a strâns milioane de reacții, Georgina Rodriguez a revenit cu o nouă fotografie pentru cei 19 milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram, în care apare alături de Cristiano Ronaldo și de fiul acestuia, de 10 ani, „Cristianinho” (Cristiano Jr.). „Unde începe viața și iubirea nu se termină niciodată”, a fost mesajul care a însoțit fotografia.

 

Urmăriți Impact.ro și pe