Ireal! Cum arată acum una dintre cele mai frumoase femei din lume. Fosta soție a starului din Baywatch a fost văzută căutând prin gunoaie

Iancu Andreea 20.10.2020, 13:24
Ireal! Cum arată acum una dintre cele mai frumoase femei din lume. Fosta soție a starului din Baywatch a fost văzută căutând prin gunoaie

Celebritatea poate avea două tăișuri. Iar una dintre cele mai frumoase femei din lume este dovada vie că astăzi poți fi în top pentru ca mâine să ajungi un cerșetor. Fosta soție a unui star din Baywatch a fost văzută căutând prin gunoaie. Vedeta arată deplorabil, în ciuda frumuseții de altădată.

Cum arată acum Loni Willison, una dintre cele mai frumoase femei din lume

Nu demult, Loni Willison era o frumusețe blondă, la brațul starului Jeremy Jackson, actorul din Baywatch. Totuși, doi ani de zile au trecut de când femeia a fost dată dispărută. Recent, ea a fost descoperită pe străzile din Los Angeles, ducând o viață mizeră.

Loni Willison are 37 de ani, însă este căutată de doi ani de zile. Acum, frumusețea este umbrită de sărăcia în care trăiește. Fosta vedetă a fost fotografiată purtând părul scurt și împingând un cărucior cu lucruri. Loni a fost căsătorită cu vedeta din Baywatch în perioada 2012-2014. Totuși, când prietenii au încercat în anul 2018 să o interneze într-o clinică specializată pentru a-și trata problemele mentale, Loni a dispărut.

Imaginile din presa străină arată că Loni Willison rătăcește pe străzi, împingând un cărucior cu haine și fumând o țigară. Deși cu toții se întreabă de ce nu a păstrat legătura cu fostul soț sau prietenii săi, se pare că vedeta este cea care a refuzat orice fel de ajutor.

Loni Willison, fosta soție a starului din Baywatch foto - The Sun
Loni Willison, fosta soție a starului din Baywatch
foto – The Sun

Ce spune fosta vedetă despre situația în care se află

Loni pare să fi ajuns în această situație din pricina faptului că a refuzat orice fel de ajutor.

„Nu am vorbit cu Jeremy. Nu vreau să vorbesc cu prietenii mei, sunt bine. Nu vreau ajutor din partea nimănui”, a mărturisit ea, potrivit The Sun.

De asemenea, ea a menționat că duce o viață pe placul său, în ciuda faptului că mănâncă din gunoaie.

„Pot să trăiesc pe cont propriu. Am tot ce-mi trebuie în acest moment. Nimănui nu-i pasă cu adevărat de mine și nu vreau să văd pe nimeni. Nu am un telefon, am mâncare și un loc în care să dorm. Găsesc în mâncare în coșuri de gunoi și lângă magazine. E foarte multă acolo”, a mărturisit ea.

Totuși, înainte de a ajunge în această situație, Loni a lucrat ca asistentă într-o clinică de chirurgie estetică din Los Angeles. Pierderea jobului a făcut-o însă să sufere o cădere. După ce și-a pierdut și casa și nu a mai putut plăti chiria, Loni a ajuns pe străzi. Problemele sale psihice sunt cele care au adus-o în situația actuală, precum și dependența de metamfetamină.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...