Cum a ajuns să arate, la 53 de ani, Pamela Anderson. Actrița din Baywatch a apărut de 14 ori pe coperta Playboy

Rădulescu Valentin 01.07.2020, 13:42

Pamela Anderson, una dintre cele mai apreciate femei din industria Playboy, a împlinit vârsta de 53 de ani. După un număr record de apariții în revista destinată bărbaților, Pamela Anderson a început să se transforme. Cum arată acum vedeta din Baywatch?

Cum arată Pamela Anderson la 53 de ani?

Vedeta Playboy a împlinit astăzi, 1 iulie, vârsta de 53 de ani. Chiar dacă nu mai arată ca în tinerețe, atunci când făcea furori pe copertele revistelor Playboy, Pamela Anderson are un trup la care multe femei doar visează. Frumoasa blondină a trecut prin multe experiențe dificle în viață, dar a reușit să apară de 14 ori pe coperta revistei destinată bărbaților. Milioane de bărbați o admirau când poza complet goală pentru coperta revistei Playboy, iar prima sa experiență de acest gen a fost la vârsta de 23 de ani, chiar în conacul lui Hugh Hufner, fondatorul revistei. Pe atunci, celebra vedetă a povestit că a început să plângă când a încercat să pozeze nud.

„Eram atât de confuză. I-am spus mamei mele despre ofertă şi ea mi-a zis s-o fac. Şi am făcut-o. Mi-a fost atât de ruşine că m-am îmbolnăvit. (…) Prima dată când am pozat în Playboy am plâns”, declarata pe atunci Pamela Anderson.

Cum a ajuns să arate, la 53 de ani, Pamela Anderson. Actrița din Baywatch a apărut de 14 ori pe coperta Playboy
Cum a ajuns să arate, la 53 de ani, Pamela Anderson. Actrița din Baywatch a apărut de 14 ori pe coperta Playboy

Pamela Anderson, abuzată sexual

Chiar dacă a făcut istorie, Pamela Anderson a avut o copilărie foarte grea. Actrița din Baywatch nu a avut curajul să le povestească părinților despre abuzurile sale, iar când a ajuns la maturitate a dezvăluit totul. Pamela a mărturisit că a fost violată chiar de către dădaca ei între vârsta de 6 și 10 ani. Mai târziu, ajunsă la vârsta de 12 ani, blondina a fost violată din nou de un bărbat de 25 de ani.

Ultima apariție pe coperta celebrei reviste destinate bărbaților a fost în anul 2015, pentru acel shooting Pamela Anderson a fost nevoită se se consulte cu bieții ei. Vedeta a recunoscut că a obținut acordul lor și că nu au avut nimic împotriva, iar în acel an diva a părut din nou pe coperta celebrei reviste. Totodată, Pamela Anderson a atras privirile bărbaților încă de când a jucat în Baywatch.

Urmăriți Impact.ro și pe