Ion Țiriac pune presiune pe Simona Halep, înaintea turneului de la Roland Garros. „Fizicul nu o ține cât o ține capul”

Sorin Barbu 17.05.2022, 15:53

Simona Halep se află pe locul 19 WTA și își dorește foarte tare să revină în topul celor mai bune zece jucătoare din lume, dar și să câștige un turneu de Grand Slam. Ion Țiriac este convins că sportiva din Constanța este capabilă să atingă aceste obiective, dar a subliniat care este cea mai mare problemă a ei.

Sfaturile lui Ion Țiriac pentru Simona Halep și care este cea mai mare problemă a jucătoarei din România

Simona Halep va începe de pe locul 19 WTA turneul de la Roland Garros, în care s-a impus în anul 2018. Jucătoarea din România se antrenează de șase săptămâni cu Patrick Mouratoglou și speră să câștige din nou un turneu de Grand Slam. Sportiva noastră are 30 de ani, iar Ion Țiriac este convins că nu este prea târziu să-și atingă acest vis. Fostul jucător de tenis a identificat cea mai mare problemă. Halep nu este obișnuită să muncească din greu la antrenamente.

„Nu știu ce face Halep, am văzut-o. Cred că va juca la Roland Garros. Halep are un talent înnăscut extraordinar. Dacă cineva a făcut o greșeală cu ea, a făcut-o la 14-15 ani, când ea nu și-a format o educația fizică, cu 3,4,5 ore de antrenament pe zi.

După părerea mea, fizicul nu o ține cât o ține capul. Și când capul nu o mai ține, din cauza frustrării, se întâmplă ce se întâmplă cu ea. Vedeți ce a fost la Roland Garros sau Australian Open.

Mai poate Halep la 30 de ani? Absolut că poate. Poate Halep să-și schimbe mentalitate și felul de antrenament? Mă îndoiesc. Nu o văd pe Halep jucând 5 ore pe zi”, a spus Ion Țiriac.

Ion Tiriac opreste robinetul cu bani. Si Simona Halep va fi afectata. Explicatia milionarului roman
Ion Tiriac îi dă sfaturi Simonei Halep

Simona Halep, pregătită să participe la Roland Garros

Simona Halep a acordat un interviu înaintea turneului din capitala Franței. A spus că este foarte încântată de colaborarea cu fostul antrenor al Serenei Williams.

„Mă simt că nouă. Sunt mult mai încrezătoare și, mai mult decât atât, mult mai sănătoasă! În sfârșit pot spune asta. Nu mai am nicio problemă acum, nicio accidentare serioasă. Sunt atât de fericită să fiu din nou pe teren și abia aștept să joc fiecare meci pentru că vreau să îmi îmbunătățesc evoluția.

Roland Garros este turneul meu favorit și mă simt mereu bine când ajung acolo. Va fi diferit deoarece anul trecut am absentat. Am nevoie de timp pentru a-mi recâștigă încrederea. Sper să găsesc forma înainte de Roland Garros. Pentru mine, este cel mai bun turneu”, a declarat în interviul acordat Eurosport.

Turneul de la Roland Garros se desfășoara în perioda 22 mai – 3 iunie.

Urmăriți Impact.ro și pe