EXCLUSIV

Interviu emoționant cu Marinela Chelaru. Departe de scenă din cauza problemelor de sănătate, actrița face dezvăluiri sfâșietoare: ”Doar așa aș mai putea să revin”. EXCLUSIV

Oana Pascaru 07.08.2021, 13:23
Interviu emoționant cu Marinela Chelaru. Departe de scenă din cauza problemelor de sănătate, actrița face dezvăluiri sfâșietoare: ”Doar așa aș mai putea să revin”. EXCLUSIV

Marinela Chelaru, simpatica actriță de la trupa “Vouă”, a trecut în anul 2018 prin momente de cumpănă. Artista a suferit un infarct așa că a ajuns de urgență pe masa de operație. În urma celor întâmplate, cum puterile au mai lăsat-o, artista a declarat în exclusivitate pentru Impact.ro că ar reveni din nou pe scena sau ar juca din nou într-un film, doar dacă regizorul sau producătorul i-ar da un rol secundar pentru a nu depune un efort prea mare.

Marinela Chelaru, departe de scenă din cauza problemelor de sănătate

Marinela Chelaru nu mai are nevoie de vreo prezentare anume! Aceasta a muncit încă de mică pentru visul său și anume: scena, teatrul și publicul. Iată însă că, ajunsă la vârsta de 62 de ani, vedeta ne-a mărturisit că puterea de muncă începe să o lase de la o zi la alta. Chiar și așa, ea ar accepta să mai joace într-o piesă de teatru sau un film. 

“Când mă uit la televizor și văd serialul cu băieții de la trupa  în care am jucat și eu, îmi revin niște amintiri superbe. Nu știu dacă m-aș mai întoarce pe scenă, nu știu dacă mă mai ține inima. În primul rând sănătatea este primordială. Îți trebuie energie pentru că te consumă foarte mult. Trebuie să fii fizic sănătos pentru scenă. Îmi e frică să mă bag într-o chestie de asta. Sau dacă mi-ar da un rol, un regizor sau un producător, să fie unul mai mititel, atunci aș accepta. Nu trebuie să depun foarte mult efort. Îmi este dor de televiziune, de teatru și de film. Am avut niște perioade foarte superbe în tinerețe. Nu mă uit cu mânie înapoi, ci cu drag. Nu mai pot să mă urc pe cal să cuceresc Troia, am o vârstă”, ne-a spus Marinela Chelaru.

Marinela Chelaru, departe de scena din cauza problemelor de sanatate
Marinela Chelaru, departe de scena din cauza problemelor de sanatate

Evită canicula și gerul

Date fiind problemele de sănătate pe care le-a avut, aceasta ne-a mai mărturisit și cu ce se confruntă din cauza vremii: “Nu am voie să ies pe caldură și pe frig, când este ger afară. Am stat cuminte în casă în toată această perioadă. Nici bine așa nu prea m-am mai simțit, mi-am luat medicamentele mele și cam atât. Am vrut să ies până la piață, dar nu am mai fost. Am mâncat fructe pentru că aveam în casă, mi-am făcut și înghețată. Acum soțul face cumpărăturile, dar nu prea avem nevoie pemtru că avem provizii în casă. Am dulceață de acum doi ani, zacuscă, am cărniță, am verdeață. Acum mi-am făcut și dulceață că au început fructele de toamnă”.

După ce a văzut moartea cu ochii deschiși, simpatica actriță, ne-a mărturisit că în viața aceasta îi este frică doar de Dumnezeu: “Îmi este frică de puterea lui Dumnezeu, că uite ce vremuri am ajuns să trăim, ne-am făcut răi și nu ne mai ține Dumnezeu. Nu am mai fost nici pe la spital în ultima perioadă, vorbesc cu doctorița mea la telefon și cam atât. Este un înger de femeie.  Ținem legatură pentru orice eventualitate, dar nu am avut probleme, Doamne ajută. Ultima dată mi-a schimbat medicamentele de tensiune și mă simt mult mai bine”.

Urmăriți Impact.ro și pe