Imagini senzaționale cu Lavinia Pârva. Soția lui Ștefan Bănică Jr. și-a arătat corpul și chipul nefardat GALERIE FOTO

Corina Oprea 14.06.2023, 21:13

Lavinia Pârva este una dintre cele mai iubite vedete din România. Artista a publicat, de curând, mai multe imagini incediare, în care a lăsat la vedere silueta impecabilă. Soția lui Ștefan Bănică Jr. nu a ezitat să apară nemachiată în fața tuturor internauților, care au reacționat imediat când au văzut ipostaza în care s-a afișat.

Lavinia Pârva, în toată splendoarea pe internet

Lavinia Pârva este foarte activă în mediul online. Soția lui Ștefan Bănică Jr. este urmărită de o mulțime de oameni pe rețelele de socializare, unde postează mereu pentru a-i ține la curent pe internauți. Vedeta are o comunitate mare de oameni, care ard de nerăbdare să o vadă pe artista lor preferată.

De curând, Lavinia a plecat împreună cu familia într-o vacanță în Turcia, unde s-a relaxat extrem de mult. Nu a uitat nici de fanii ei, cărora le-a arătat cum s-a distrat și care a fost atracția acestei vacanțe: piscina.

Pentru cei de pe internet, cea mai interesantă atracție a fost chiar ea. Lavinia s-a pozat într-o ipostază sexy, așa cum ne-a obișnuit, dar fără machiaj, într-o ținută simplă, care îi scotea în evidență formele de invidiat și silueta perfectă. Fanii au reacționat imediat în comentarii și i-au făcut declarații soției lui Bănică.

”Sunt invidios pe Ștefan pe ce frumusețe are!”, ”Totul e la superlativ”, ”Superbă” – au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Lavinia.

Cum se menține în formă Lavinia Pârva

Lavinia Pârva a fost mereu una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. A avut mereu o siluetă de invidiat, dar în timpul sarcinii a acumulat în jur de 30 de kilograme. Cu toate acestea, a reușit să scape de ele foarte repede și a ajuns să arate din nou bine și să se afișeze cu o talie impecabilă.

Artista recunoaște că are mare grijă la felul în care arată și se asigură că nu face excese. Este foarte activă și face mult sport pentru a arăta bine. De altfel, de fiecare dată când vede că începe să aibă creșteri la cântar, ia măsuri în ceea ce privește alimentația, făcând anumite schimbări care o ajută să slăbească imediat.

”M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport… Am încercat să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5.”, a povestit Lavinia Pîrva în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe