Lavinia Pârva, apariție incendiară în costum de baie. Ștefan Bănică Jr. e un norocos

Stan Filon 01.06.2023, 15:11

Lavinia Pârva, apariție incendiară în costum de baie! Soția lui Ștefan Bănică Jr. s-a lăsat fotografiată pe o plajă îndepărtată, acolo unde se pare că plecat împreună cu familia, în vacanță. Bruneta a încins internetul cu fotografiile sale în costum de baie.

Lavinia Pârva, apariție incendiară în costum de baie

Așadar, Lavinia Pârva s-a lăsat fotografiată așa cum rar o face. Mai exact, soția lui Ștefan Bănică Jr. a realizat un pictorial foarte sexy pe o plajă exotică, acolo unde se află probabil în vacanță împreună cu familia. Bruneta a profitat de locația superbă, de ziua însorită și de…faptul că arată mai bine ca oricând.

Deși a devenit mamă în urmă cu 4 ani, Lavinia Pârva nici nu pare că ar fi adus pe lume o minunăție de copil, precum Alexandru, fiul ei și al lui Ștefan Bănică. Arată mai bine ca oricând și se pare că nu se sfiește să se lase fotografiată în costum de baie.

Lavinia Parva, aparitie incendiara in costum de baie
Lavinia Parva, aparitie incendiara in costum de baie

Sărbătoare mare

Fotografiile cântăreței au fost foarte apreciate de fanii săi, care au răsplătit-o cu multe și multe like-uri. Lavinia Pârva și Ștefan Bănică se pare că au profitat de zilele libere aduse de Ziua Copilului și de Rusalii și au plecat să se relaxeze la soare.

Recent, a fost sărbătoare mare în familia lui Ștefan Bănică Jr. Alexandru, mezinul familiei, a împlinit 4 anișori, ocazie cu care s-a lăsat cu o petrecere pe cinste. Iată ce spunea chiar Lavinia Pârva despre aniversarea fiului său și al lui Ștefan Bănică.

„A fost o zi extrem de importantă pentru familia mea. Astăzi, s-au împlinit 4 ani de când Alexandru a venit pe lume. Se împlinesc 4 ani de când minunea asta mă uimește zilnic și îmi umple sufletul de bucurie. Sunt fericită căci, astăzi (sâmbătă – n.r), Alexandru a avut parte de o petrecere plină de culoare, iubire și entuziasm într-un loc aparte.

Un loc care ne-a oferit tot ce se poate pentru a ne simți perfect. O echipă de profesioniști, care a reușit să împlinească atât dorințele celor mari, cât și celor mici, la cel mai înalt nivel. A fost o petrecere absolut superbă, pe care probabil puiul nostru nu o să o uite. La mulți ani, minune!”, a fost mesajul Laviniei Pîrva, pe care l-a postat pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...