Lavinia Pârva, dezvăluiri neașteptate din relația cu Ștefan Bănică Jr. Ce spune vedeta despre al doilea copil

Raluca Alexe 10.06.2023, 14:51

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. sunt fericiții părinți ai unui băiețel de 4 ani, Alexandru. Cei doi sunt mândri de cel mic, mai ales că s-au ocupat singuri de creșterea lui până acum. Mama sa celebră nu a vrut să anagjeze o bonă, dedicându-și ultimii ani îngrijirii lui.

Lavinia Pârva este mamă cu normă întreagă pentru fiul ei

Lavinia Pârva mereu și-a dorit să fie o mămică cu normă întreagă, astfel că nu a apelat la bone pentru a sta cu el mic pentru ca ea să muncească. A decis să își pună cariera pe pauză o perioadă pentru a se concentra pe pornirea în viață a lui Alexandru, în vârstă de doar patru anișori.

Bruneta a decis, însă, că este momentul să revină în forță în industria muzicală, așa că a învățat cum să împace atât viața personală, cât și pe cea profesională. Fără lipsă de modestie, soția lui Ștefan Bănică Jr. spune că se descurcă foarte bine în rolul de mămică fără ajutor.

„Nu vreau să fiu lipsită de modestie, dar mă descurc. Și mă descurc foarte bine. Mai ales că acum am început un proiect nou, am făcut un album întreg pe care urmează să-l lansez. Am terminat piesele noului proiect, urmează să filmez videoclipuri la toate piesele. Este destul de mult de muncă. Concerte multe în sensul acesta, muzica balcanică a prins foarte bine. Și vacanță. Abia aștept”, a declarat Lavinia Pârva pentru Unica.ro.

Dar conștientă că nu le poate face chiar pe toate de una singură, Lavinia a apelat la un ajutor de nădejde. Mama artistei o ajută cu Alexandru atunci când ea trebuie să presteze. După multă muncă, Lavinia preferă să petreacă timpul cu cel mic decât să se odihnească, dar nu regretă nimic.

„În general mă întorc cât pot de repede, indiferent dacă dorm sau nu dorm. Fac așa un sacrificiu pentru că îmi este foarte greu să stau departe de el mult timp. Cumva m-am obișnuit așa, am fost tot timpul lângă el. Nu-mi place să lipsesc mult de lângă el. Dar să știi că s-a obișnuit și el. Știe că mami merge la serviciu, tati merge la serviciu. Este mama mea care ne mai ajută. A venit aici, dar face naveta Timișoara – București. Acum deja Alexandru este mare așa că, ușor-ușor, ne vom descurca singurei”, a mai adăugat cântăreața.

În ceea ce privește un al doilea copil, Lavinia Pârva a declarat, în trecut, că nu își mai dorește, fiindu-i greu să se descurce cu doi copii mici, având în vedere programul ei încărcat. Cu toate acestea, micuțul Alexandru are ce modele să urmeze, fiindcă îi are pe frații mai mari, Violeta și Radu, copiii din fosta căsnicie a lui Ștefan Bănică Jr.

Urmăriți Impact.ro și pe