Imagini rare cu Victor Socaciu înainte de a muri. Ce se vede in fotografii, asta spune multe despre regretatul artist FOTO

Badea Violeta 07.01.2022, 07:54

Regretatul cântăreț de folk s-a stins din viață chiar în ultimele zile ale anului 2021, pe data de 27 decembrie. Vestea dispariției marelui artist a cutremurat lumea muzicală din România. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea pierdere chiar de Sărbători. Ce se vede în ultimele imagini cu Victor Socaciu în viață!

Ultimele imagini cu Victor Socaciu

Victor Socaciu a murit la sfârșitul lunii decembrie la vârsta de 68 de ani. Regretatul artist se afla internat într-un spital din București, dar medicii nu au reușit să-i salveze viața.

Se pare că starea de sănătate a cântărețului de folk se înrăutățise încă din luna septembrie. Anunțul trist al decesului l-a făcut chiar fiica artistului într-o postare publicată pe Facebook.

„O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu.

Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!” a transmis Ana Maria Socaciu, într-un mesaj postat pe Facebook.

Victor Socaciu
Victor Socaciu

Fiica lui Victor Socaciu, imagini emoționante cu tatăl ei

Ana Maria Socaciu a publicat pe aceeași rețea de socializare câteva imagini de familie, din vremea în care Victor Socaciu era în viață.

Deși toți afișau un zâmbet în poze, mesajul care însoțește imaginile trădează starea de spirit pe care o aveau, de fapt, membrii familiei regretatului artist. Se pare că aceștia au mers la biserică de  Sărbători pentru a căuta alinare.

„La cumpăna dintre ani am ieșit din casă, pășind spre locul în care mereu îmi găsesc liniștea, spre Omul lângă care mereu am zâmbit, chiar și în timpul furtunii!

Vă mulțumesc, Părinte Ciprian, pentru toate rugăciunile înălțate pentru tata și pentru locul pe care mi l-ați dat în inima dumneavoastră!

Să avem un an binecuvântat, un an în care să ne gândim și la moarte, căci numai gândul la finalul vieții ne face să stăm drepți pe acest pământ!”, a scris Ana Maria Socaciu, pe Facebook, în dreptul unei imagini în care apare alături de fiica ei cea mare, prima nepoțică a lui Victor Socaciu.

Câți copii a avut Victor Socaciu

Victor Socaciu a fost căsătorit de patru ori. Prima soție a fost Doina, cu care s-a însurat când avea doar 25 de ani, aceasta fiind femeia care l-a făcut tată pentru prima dată. Apoi a urmat mariajul cu actriţa Cornelia Pavlovici, alături de care artistul a trăit timp de 12 ani.

Artistul a mai fost căsătorit 16 ani cu Marina Almăşan. Ulterior, în 2016, Victor Socaciu a ajuns în fața altarului pentru a patra oară. Atunci i-a devenit soție impresara lui, Brândușa Simion, care i-a fost alături până în clipa în care a murit.

Regretatul artist a lăsat în urmă trei moștenitori. Unul dintre aceștia este Iulia, copil rezultat din mariajul cu prima soție. Alessia Ana-Maria e fata cea mică a lui Victor Socaciu, ea este rodul iubirii dintre cântăreț și o femeie superbă din Sibiu. De asemenea, Victor Socaciu a avut și un băiat cu Marina Almășan, pe Victoraș.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...