Ilie Năstase îi dă bani Simonei Halep. Decizia luată de fostul tenismen

Ioana Bucur 12.08.2021, 10:33
Ilie Năstase îi dă bani Simonei Halep. Decizia luată de fostul tenismen

Pare incredibil, dar este adevărat! Cum a ajuns Ilie Năstase să îi dea bani Simonei Halep. Fostul tenismen a luat o decizie neașteptată.

Ilie Năstase a plecat din București

Ilie Năstase a luat o decizie ce îi va schimba complet viața. Fostul tenismen și-a făcut bagajele și a plecat definitiv din București. „Nasty” s-a mutat în Constanța unde a cumpărat un apartament într-unul dintre blocurile deținute de familia Simonei Halep.

„Am domiciliul în Constanta. M-am mutat aici. Simona a făcut invers. A plecat de la Constanta la Bucureşti. Sunt fericit că sunt într-un oraş care are doi numărul unu mondiali la tenis. Nu cred că sunt doua oraş care se pot lauda cu doi numărul unu”, a dezvăluit Ilie Năstase, potrivit telekomsport.ro.

Mai mult, Năstase a anunțat că și-a schimbat și buletinul, adăugând noul său domiciliu: „Mi-am făcut buletin de Constanta. Am luat şi la fetele mele şi la sotie şi nepotul şi-a luat şi băiatul soţiei mele. Nu am vorbit cu Simona. Am vorbit cu fratele ei şi cu tatăl ei”.

Ilie Năstase îi dă bani Simonei Halep
Ilie Năstase

Fostul sportiv a împlinit 75 de ani

Ilie Năstase și-a sărbătorit cei 75 de ani cu o petrecere restrânsă, la malul mării. I-au fost alături soția sa, Ioana, și alți doi prieteni apropiați.

„A fost o zi frumoasă pentru că am avut alături de mine cel mai important om, pe soția mea, Ioana, și un cuplu de prieteni. Anul acesta mi-am dorit altceva, mai multă liniște.

Nu am organizat nimic, pentru că am vrut ceva intim. Am avut muzică bună, în surdină, și am stat până la 4 dimineața. Cred că am fi prins răsăritul dacă nu era Ioana obosită”, a spus Ilie Năstase.

Chiar dacă nu au putut să îi fie, fizic, alături, prietenii nu l-au uitat, Ilie fiind „asaltat” cu mesaje și telefoane de la cei dragi. Cele mai emoționante urări le-a primit însă din partea fiicelor sale Alessia și Emma. Nici pe cadouri nu mai pune mare preț. Ilie Năstase spune că pentru el darurile cele mai de preț sunt acum liniștea, iubirea și sănătatea.

„M-au sunat familia, prietenii, am stat toată ziua cu telefonul la ureche. Ioana mi-a dăruit un parfum care-mi place mie, și o cămașă pe care mi-a cumpărat-o din Grecia. Sincer să fiu, nu prea am nevoie de nimic, am de toate.

Liniște, iubire și sănătate vreau de la acest an. Și, probabil, o casă la malul mării.

Chiar i-am spus și soției mele că a fost cea mai frumoasa zi pe care mi-am serbat-o în viața mea. Cât suntem tineri alergăm după obiecte și lucruri nesemnificative, dar odată cu vârsta ai suficientă înțelepciune să apreciezi ce e cu adevărat important în viața unui om”, a spus Ilie Năstase, pentru Click.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...