Amalia Năstase, declaraţie neaşteptată despre Alessia, fiica lui Ilie Năstase. Cu cine seamănă tânăra

Badea Violeta, Ștefan Olteanu 22.07.2021, 15:01

Amalia Năstase este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Vedeta este mamă a trei copii, un băiețel pe care-l are cu Răzvan Vailescu și două fiice superbe pe care le are cu Ilie Năstase. Iată ce declarație a făcut Amalia Năastase despre Alessia. Iată cu cine seamănă tânăra!

Amalia Năstase, declaraţie neaşteptată despre Alessia, fiica lui Ilie Năstase

Amalia Năstase, în vârstă de 44 de ani, a fost invitată la emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV, alături de cele două fiice ale sale: Alessia și Ema. Vedeta se poate declara o mamă extrem de fericită, deoarece Alessia a reușit să treacă cu bine peste examenul de bacalaureat.

Alessia se pregătește de petrecerea de majorat și își dorește ca să-i aibă aproape pe prietenii apropiați. Tânăra își dorește să se concentreze pe facultate și are degând să studieze în afara țării. Singurul lucru de care îi este teamă este acela că nu va avea familia aproape.

„Îmi doresc ca toată lumea să vină la majoratul meu. Mă concentrez pe facultate, apoi o să dau şi pentru permis. Mă pregătesc pentru facultate la Paris, New York sau Londra, o să fiu ocupată cu mutatul, încerc să îmi dau seama cum o să fie acolo. Singura problemă o să fie că nu o am familia aproape. Studiez arte frumoase”, a spus Alessia Năstase, la Vorbeste lumea.

Amalia Nastase si cele doua fiice ale sale
Amalia Nastase si cele doua fiice ale sale

Cu cine seamănă tânăra

Amalia Năstase a descris-o pe Alessia, fiica ei cea mare, ca fiind o persoană timidă, iar din acest punct de vedere seamănă cu seamănă cu Ilie, a ținut să puncteze vedeta.

Alessia e foarte timidă, seamănă cu Ilie. Sunt o mamă bună, dar strictă. Nu înţeleg de ce să bea alcool înainte de 18 ani, de exemplu. Le-am dat libertate, dar vreau să ţină cont de anumite limite”, a declarat prima doamnă Năstase.

Emma Năstase a fost invitată și ea în platoul emisiunii Vorbește lumea și a declarat că o să-i fie teamă de momentul în care sora sa va pleca la facultate, deoarece nu o va mai avea alături. Cele două au o relație extrem de apropiată și petrec foarte mult timp împreună.

„Îmi e teamă de momentul în care o să plece Alessia la facultate. Eu am intrat anul trecut la liceu, sper să fie mai bine mai ales că am fost foarte puţin la şcoală în ultima perioadă. În august împlinesc 15 ani. De ziua mea, vreau o petrecere şi cam atât”, a declarat Emma.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...