EXCLUSIV

Ileana Șipoteanu, fotomodel la 54 de ani, după ce a fost refuzată de Zina Dumitrescu: „Îmi doream să fiu Angela Similea și să mă mărit cu Octavian Ursulescu”. Interviu EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 22.11.2022, 07:24

Solista Ileana Șipoteanu a urcat, recent, pe podiumul de modă, în cadrul unui eveniment caritabil care a avut loc la Cugir. Inițial, artista a fost invitată să cânte, dar a ajuns să prezinte, cu dezinvoltură, pentru nu mai puțin de cinci designeri. Cu această ocazie, artista a mărturisit în exclusivitate pentru Impact.ro că visul său nu a fost acela de a cânta, ci de a prezenta moda.

„Visul meu nu a fost să cânt, ci să prezint moda”

Ileana Șipoteanu a avut parte la Cugir de una dintre cele mai frumoase experiențe ale vieții de artistă, aceea în care și-a văzut, practic, visul cu ochii.

Mai precis, artista a prezentat moda, la 54 de ani, ceea ce nu a reușit în adolescentă, când își dorea cu ardoare acest lucru, doar că Zina Dumitrescu a respins-o, la o preselecție, din cauza faptului că nu avea înălțimea potrivită.

„Visul meu nu a fost să cânt, ci să prezint moda. La 5-6 ani, prezentam rochiile mamei și pantofii cu tocuri, mă fâțâiam prin oglindă. Voiam să fiu Angela Similea și să mă mărit cu Octavian Ursulescu.

Îmi plăceau ținutele ei. M-am dus la o preselecție pentru modă. Dar din cauza înălțimii, eu am 1,68 m, a venit Zina Dumitrescu la Câmpulung și bineînțeles că nu m-a luat. Și am suferit, am plâns.

Până mi s-a împlinit oarecum visul, în anul 2020, când am fost mireasa unei colecții. Superb. Dumnezeu îți oferă când ești pregătită această posibilitate extraordinară de a te confrunta cu realitatea.

Eu am făcut efortul de a impune intenția. Și uite că a venit. Dacă nu va mai merge cu cântatul, o dau pe modă”, ne-a declarat artista.

Ileana Sipoteanu
Ileana Sipoteanu

„M-am simțit ca pe podiumul din Milano”

Cât despre experiența trăită zilele trecute, la Cugir, cu ocazia unui eveniment caritabil, Ileana Șipoteanu ne-a mărturisit că inițial a fost invitată să cânte, dar a ajuns să prezinte, cu dezinvoltură, pentru nu mai puțin de cinci designeri.

„Când m-am dus la Cugir, nu mă așteptam la așa ceva, cât de profesioniști au fost. Am mers pentru o cauză nobilă și mi-a bucurat sufletul.

Am zis că e un orășel mic, dar am întâlnit o minune de ardeleni, de opt luni se pregăteau. Au avut o ambiție extraordinară, în frunte cu Miss Univers România, Karina Costas, care e din Târgu Mureș.

Inițial, m-am dus să cânt. Am întrebat doar cine-mi face rochia pentru recital, pentru că la un astfel de eveniment trebuie să prezinți designerul.

Când am aflat că e un maraton de șase ore, au fost 12 designeri, mi-am zis că nu pot să cânt la final, mă gândeam că la final nu va mai fi nimeni în sală.

Am spus eu, la un moment dat, să mă lase să defilez în rochia de la recital. Dar mi-au dat cinci designeri, am defilat pentru fiecare.

M-am gândit că dacă tot fac asta, hai să cânt o melodie la fiecare apariție. A fost mai interesant așa, a fost senzațional, m-am simțit minunat. Și acum sunt entuziasmată.

M-am simțit ca pe podiumul din Milano. M-am încadrat în măsurile standard, am intrat în toate acele ținute. Acest eveniment a fost pentru copiii din Cugir defavorizați de soartă. I-a pus pe podium să defileze”, ne-a mai spus aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...